Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Venčanje u doba korone, mladenci pod maskama izrekli sudbonosno DA!

mladenci dragan i biserka jovanović
Dragan i Biserka Jovanović (Foto: Privatna arhiva)

Ne jedno, nego dva venčanja dogodila su se juče u prostorijama Mesne zajednice Ečka, a mladenci, Dragan i Biserka iz Ečke, i Miroslav i Timea iz Mužlje, bili su pod maskama.

 

– Zajedno smo četiri godine i odavno smo planirali da se venčamo. Uvek se događalo da se nešto ispreči našoj nameri i želji, a sada ni korona nije mogla da nas omete. Stali smo pred matičara, sve sa zaštitnom opremom, i na propisanom odstojanju. A kada je matičar rekao možete poljubiti mladu, i to je moralo preko maske. Tu su bili i naši kumovi Miroslav Stojanović i Timea Đere, koji su iskoristili priliku da i oni zaključe brak. Kuma je svom prezimenu dodala prezime Stojanović – priča za portal zrenjaninski.com Biserka Bančov, koja je na venčanju uzela muževljevo prezime Jovanović.

 

mladenci sa kumovima
Foto: Privatna arhiva

 

Pročitajte još: Familija Pavlov Tapavički je porodica za primer, u avgustu očekuje i prinovu

 

Ona i suprug upravo sređuju ribarnicu, koja će poslovati kao prodična firma. I ribarnica će promeniti naziv i zvaće se po prezimenu supružnika – Jovanović.

 

Okolnosti su bile takve da je proslava venčanja ostala u kućnim okvirima, samo uz trogodišnju ćerkicu Jelenu.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM