Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

SILA SE BUDI: Star Wars meet up, fanove očekuju pokloni iznenađenja!

Sila se budi! Od srede, 18. decembra, film “Star Wars: Uspon Skajvokera” pretpremijerno će biti prikazivan u CineStaru. A od 18 časova sledi Star Wars meet up u baru bioskopa!

 

Lucasflm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u filmu “Star Wars: Uspon Skajvokera”. Ovaj film je zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi.

 

Najveći fanovi znaju da se ovaj Star Wars spektakl obavezno gleda na velikom platnu i u najboljim formatima poput eXtreme ili 4DX-a.

 

CineStar eXtreme dvorane garantuju najkvalitetniji doživljaj filma, uz najjači zvuk, najveće platno, najoštriju sliku i laserske projekcije.

 

Pročitajte još: Novi filmovi u CineStaru, na repertoaru i domaći „Ajvar“ (Video)

 

Ukoliko želite osećaj da ste deo samog filma, onda je 4DX format idealan izbor za vas. Zahvaljujući specijalno prilagođenoj tehnologiji u 4DX sali uz pokretna sedišta, miris, vetar, vodu, maglu, mehuriće i posebne svetlosne efekte imaćete osećaj kao da se nalazite u filmskom okruženju koje zaokuplja sva vaša čula.

 

Osim najkvalitetnije tehnologije, 18. decembra, od 18 časova, u svim CineStar bioskopima očekuje vas Star Wars meet up.

 

“U okviru njega, svim posetiocima koji kupe kartu za pretpremijernu projekciju u 19 sati poklanjamo poster. A kostimirane fanove očekuje i poklon iznenađenja”, saopštava CineStar.

 

Ulaznice za pretpremijernu projekciju prodaju se brzinom munje. Zato požurite i na vreme kupite svoje OVDE. 

 

star wars meet up

 

Podeli članak
sinovoz
FAM