Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Novi filmovi u CineStaru, na repertoaru i domaći „Ajvar“ (Video)

ajvar
Foto: Promo

Nekoliko novih filmova od četvrtka, 12. decembra, nalazi se na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin. Publika od danas, između ostalog, može da pogleda romantičnu komediju „Umeš li da čuvaš tajnu“, akcionu avanturu „Džumandži: Sledeći nivo“, domaću dramu „Ajvar“, kao i horor „Crni Božić“.

 

AJVAR

 

Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životma. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

 

 

UMEŠ LI DA ČUVAŠ TAJNU?

 

Romantična komedija o devojci koja na putu u avionu ispriča svoje tajne potpunom strancu nadajući se da ga više neće videti. Ipak, veoma se iznenadi kad ga sretne na svom novom poslu, i to u ulozi šefa.

 

Ema, mlada marketinška asistentkinja u velikoj korporaciji, pri povratku sa svog prvog, i to neuspešnog poslovnog putovanja, mora se suočiti i sa strahom od aviona. Ulaskom aviona u turbulenciju, strah je sasvim obuzima i ona ispriča sve svoje tajne stranom muškarcu sa sedišta. Ipak, avion sretno sleće, a Ema sutradan ponovno susreće jučerašnjeg suputnika, i to u firmi u kojoj je zaposlena…

 

 

DŽUMANDŽI: SLEDEĆI NIVO

 

U filmu „Džumandži: Sledeći nivo“ ekipa se vratila, ali su se pravila igre promenila. Kad ponovno uđu u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

 

 

CRNI BOŽIĆ

 

Grupu studenata, za vreme njihovog božićnog raspusta, počinje da prati nepoznati čovek. Ovo je rimejk čuvenog filma iz 1974. godine.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i sledeće filmove: „Prošlog Božića“, „4 ruže“, „Playmobil: Film“, „Nož u leđa“, „Odbrojavanje“, „Zaleđeno kraljevstvo 2“, „Realna priča“ i „Porodica Adams“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.