Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Sebastijan Kerekeš s poznatima u pesmi podrške volonterima (Video)

sebastijan kerekeš
Foto: YouTube printscreen

Pesmom i spotom pod nazivom „Ljubav uvek vraća“, grupa poznatih, a među njima i Zrenjaninac Sebastijan Kerekeš, pružila je podršku volonterima, koji nesebično pomažu u borbi protiv koronavirusa.

 

Među onima koji su učesvovali u ovom zanimljivom projektu sa plemenitom misijom su muzičari Nele Karajlić, Marko Louis, Bojan Ivković, Saška Janković, Nevena Filipović i Žarko Kovačević, glumci Nenad Okanović, Jelena Gavrilović, Ivan Bosiljčić, Viktor Savić i Marko Vasiljević, sportisti Branko Lazić, Nenad Pagonis, Goran Milojević i Ognjen Jaramaz, i novinari Dragana Kosjerina i Galeb Nikačević.

 

Tekst pesme pisali su Maša Vujošević, Milica Dimitrić, Nenad Okanović, Nenad Pirnat i Nevena Filipović. Kompozitori i autori aranžmana su Bojan Ivković, Nevena Filipović i Nikola Radivojević.

 

Pročitajte još: Trudni konji najeli se duda: Panta Šiklja Nafta je jedan i neponovljiv (Video)

 

sebastijan kerekeš
Sebastijan Kerekeš (Foto: YouTube printscreen)

 

U grupi muzičara koji koji su na daljinu svirali i to snimali bio je i naš Zrenjaninac, bubnjar Sebastijan Kerekeš. On je, inače, od 2017. godine član grupe „Neverne bebe“. U ovom projektu učestvovala je i njegova supruga, basistkinja Niuvys Sabournin, rođena Kubanka.

 

Uz njih, bili su tu i gitarista Branko Trijić, pijanista Ivan Aleksijević i perkusionista Boki Ivković.

 

Tehničku i svu logističku podršku omogućili su fondacija Exit, ETM produkcija Nenada Okanovića i Bojana Ivkovića, 3PIO Studio, Analog Minds, kao i platforma Srbija Kreira Zajedništvo, koja je i inicirala ideju za ovaj poduhvat.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM