Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Saznajte prvi ko će nastupiti na Trgu slobode u novogodišnjoj noći!

nova godina na trgu slobode
Foto: Grad Zrenjanin

Pripreme za novogodišnji program, koji će biti organizovan u centru Zrenjanina, uveliko su u toku. Kako je najavljeno, program će biti organizovan od 23. decembra do 6. januara.

 

Kompletira se spisak učesnika a, kako saznaje portal zrenjaninski.com, gotovo svakodnevno će u pomenutom periodu biti organizovan program za najmlađe sugrađane, kao i za odrasle.

 

Organizatori programa najavljuju nastupe dečijih horova, tamburaša, karaoke, predstave, druženje sa Deda Mrazom…

 

A u novogodišnjoj noći, 31. decembra, Zrenjanince i njihove goste će na Trgu slobode zabavljati tri benda. Kako naš portal ekskluzivno saznaje, u najluđoj noći će nastupiti Electric universe Jimmy Hendrix real tribute band, Mr. Fuzz i Overdrive.

 

Pročitajte još: Romantična komedija „Prošlog Božića“ stigla u CineStar Zrenjanin (Video)

 

Portal zrenjaninski.com je ranije javio da će ove godine, na Trgu slobode, biti postavljeno i klizalište. Prema poslednjim informacijama, klizalište će raditi svakodnevno od 10 do 22 sata. A svakog dana, u periodu od 18 do 19.30 časova, biće organizovana škola klizanja.

 

Narednih dana trebalo bi da bude završena i konačna verzija novogodišnjeg programa u Zrenjaninu, nakon čega će program i zvanično biti objavljen.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM