Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Romantična komedija “Prošlog Božića” stigla u CineStar Zrenjanin (Video)

poslednji božić
Film "Poslednji Božić"

Romantična komedija „Prošlog Božića“ i animirana avantura „Playmobil Film“ od četvrtka, 5. decembra, premijerno se prikazuju u bioskopu CineStar Zrenjanin.

 

PROŠLOG BOŽIĆA

 

Kejt (Emilija Klark) napušta London usled niza loših odluka, praćena zveckanjem praporaca na njenim cipelama. To je još jedna iritrajuća posledica toga što je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cele godine. Tom (Henri Golding) deluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kejtne barijere. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, ništa ne polazi za rukom za ovo dvoje. Ali, ponekad, moraš pustiti sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere.

 

 

PLAYMOBIL FILM

 

Kada njen mlađi brat Čarli neočekivano nestane u magičnom, animiranom svetu Playmobila, nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratila kući. Krenuvši na fantastčno putovanje kroz zapanjujuće nove svetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorečivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatčnim agentom Reksom Dašerom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Čarli shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo šta kada verujete u sebe.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin narednih dana možete pogledati i sledeće filmove: „Nož u leđa“, „Odbrojavanje“, „Džeksi“, „Zaleđeno kraljevstvo 2“, „Realna priča“, „Porodica Adams“, „Ekipa“, „Džoker“ i „Ovčica Šone Film: Farmagedon“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM