Foto dana Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

PerSu dečiji program u “Ulici kišobrana” oduševio hiljade mališana! (Foto)

persu dečiji program

Široki dečiji osmesi, opipljiva radost, nezaboravni zabavni trenuci, ushićenje i porodično druženje sasvim sigurno su obeležili ovogodišnji PerSu dečiji program.

 

PerSu dečiji program je organizovan u “Ulici kišobrana”, u okviru 34. po redu manifestacije “Dani piva”.

 

Veliki broj super raspoloženih mališana i ove godine je, od 29. do 31. avgusta, uživao u bogatom kulturno – zabavnom programu, tradicionalno održanom u Gimnazijskoj ulici. Deca su mogla da učestvuju u brojnim radionicama, sportskim igrama ili u muzičkim programima.

 

Sudeći po neverovatnoj energiji, bili su oduševljeni i zanimljivim predstavama i spektakularnim animacijama. Svi programi su bili besplatni, posebno prilagođeni različitim uzrastima posetilaca.

 

 

Najveće iznenađenje klinci i klinceze doživeli su poslednjeg dana avgusta. Naime, tada su svi oni koji obožavaju najvažniju sporednu stvar na svetu, bili u prilici da provedu sportski dan i druže se sa poznatim jutjuberom Đotom Freestyle-om. Nekoliko hiljada oduševljenih mališana, kojima je fudbal ljubav, strast, emocija, sreća i tuga, uživalo je tog dana sa Đotom. On im je pokazao svoje umeće sa fudbalskom loptom. Nakon “pikanja” voljene fudbalske “bubamare”, mališani su mogli da se fotografišu i razgovaraju sa njim.

 

Osim u PerSu dečijoj ulici, bogat program bio je pripremljen i u Plankovom parku kod Kulturnog centra. U popularnom “Zabavilištu”, u “Parkiću Plankiću”, od 27. avgusta pa do 1. septembra, najmlađi posetioci učestvovali su u brojnim sportskim i edukativnim radionicama.

 

Pročitajte još: Saopštenje organizatora povodom završetka 34. „Dana piva“ u Zrenjaninu

 

Ovako zanimljivi dečiji dani, ispunjeni srećom, osmesima i zadovoljstvom, bili su poklon trgovinskog lanca PerSu marketi svim mališanima i posetiocima “Dana piva” koji su u Zrenjanin došli u potrazi za dobrom zabavom, ali i kulturno – edukativnim programima.

 

“Imajući u vidu sva dešavanja, sigurni smo da je svako našao ono što je njemu po meri”, kažu u PerSu marketima.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM