Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Saopštenje organizatora povodom završetka 34. „Dana piva“ u Zrenjaninu

dani piva u zrenjaninu
Foto: Dani piva - promo

Koncertima „Crvene jabuke“ i Halida Bešlića završeni su 34. „Dani piva“ u Zrenjaninu.

„Tokom proteklih nedelju dana blizu pola miliona posetilaca uživalo je u bogatom i raznovrsnom programu na čak četrdeset lokacija u gradu i naseljenim mestima. Ovogodišnje „Dane piva“ je uz dobre vremenske uslove obeležila i sjajna organizacija, te su posetioci mogli nesmetano da uživaju u svim sadržajima“, saopštili su organizatori tradicionalne zrenjaninske manifestacije.

Pročitajte još: Jovana Lišanin proglašena za Mis Zrenjanina (Foto)

U susret jubilarnim 35. „Danima piva“, organizatori se zahvaljuju svima koji su doprineli da manifestacija ove godine prođe u najboljem redu i na zavidnom nivou.

„Zahvaljujemo se građanima, gradskim službama i javnim preduzećima, pokroviteljima i produkcijskom timu. Posebnu zahvalnost dugujemo medijima koji su redovno i vredno izveštavali o svim aktivnostima u okviru „Dana piva“. A nije ih bilo malo“, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

• „Saopštenje organizatora povodom završetka 34. „Dana piva“ u Zrenjaninu“
    JELTE, MOLIĆU FINO, A, KOL’KO KOŠTA TO ZADOVOLJSTVO, …ONO, „ULOŽILI TOLIKO“-TROŠKOVI, „OSTALO NAM TOLIKO“, PA DA VIDIMO, KOL’KO NAM SE ISPLATI TA RABOTA!!!???
    PITANJA IZ ELEMIRA!

bomist stovarište zrenjanin