Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 9. do 16. avgusta

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 9. do 16. avgusta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Možda ćete se osećati nezainteresovano za neke značajnije ljubavne poduhvate. Rezultat je to vaše blokiranosti. Objektivno, moguća su diskretna uživanja za pamćenje. Ljubav je ovog puta negde sa strane, tiha i pomalo skrivena.

 

KARIJERA: Na dnevni red dolaze analize. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova pravila igre.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

BIK

 

LJUBAV: Neki bi mogli da iskuse slast tajne ljubavne veze ili da skrivaju svoju naklonost prema nekome, jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, potpuno netipično za vas. Moralne nedoumice pratiće ovakvo stanje i danju i noću.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, postajaće sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivisati da radite još predanije. U svemu će biti važno kako sarađujete s drugima. Budite kooperativni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Redovno se opuštajte.

 

PROČITAJTE JOŠ: Instalirajte novu aplikaciju: Vi poručujete, Gomex šalje, Padrino dostavlja

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte da objašnjavate kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

 

KARIJERA: Pred vama je velika prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte kao nikad do sada.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Mnogi će putovati. Uživajte.

 

RAK

 

LJUBAV: Sad vam se ljubav čini daleko od vas, ali vam drugi sadržaji iz vašeg života daju snage da izdržite samoću ili distancu u ličnim odnosima. Tako će biti većinu ove nedelje. Ako ste još sami, nađite neki ljubavni film i maštajte.

 

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da počne. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete šta sve znate. Još ove nedelje biće potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Već znate da će vas primetiti kad tad.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Zanemarite zlonamerne ljude.

 

PROČITAJTE JOŠ: “Ogrev” je i za narednu nedelju pripremio novu akcijsku ponudu

 

LAV

 

LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivinom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

 

KARIJERA: Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz sobe. Neki će ove uticaje iskoristiti za prave kućne radove, pa će čim završi radno vreme poći s posla kući gde će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu biće u drugom planu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Još niste zablistali. Pričekajte.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Pred vama su dani bogati ljubavnim iskustvima koja će za vas biti prijatna. Oni koji su još sami neka se svakako doteraju i izađu među ljude jer su šanse da nađu i dožive ljubav zaista povećane. Oni u vezama uživaće u sitnicama.

 

KARIJERA: Slušajte druge više nego sami sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko vas i oni sa kojima poslovno sarađujete trenutno više vide od vas ili imaju veći uticaj na stvari. Zato se povežite i ne pitajte previše. Sledite ih do cilja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Naspavajte se do mile volje.

 

PROČITAJTE JOŠ: Zbog velikog interesovanja butik “Samsara” poklanja još pet vaučera!

 

VAGA

 

LJUBAV: Nikako da dosegnete ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti s nečim što nema smisla. Razdvojte šta je šta, ali ne reagujte po svaku cenu. Tek kasnije imaćete razloga da pokažete šta osećate i priliku da to učinite ispravno.

 

KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Razmislite o tome.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Izbegavajte sunce.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Mnogi će uživati kako odavno nisu. Prilike za zbližavanja biće gotovo svakodnevne. Ako ste još sami, doterajte se i izađite među ljude. Oni vas čekaju. Oni u vezama će osetiti kako se njihov odnos razvija u pravcu u kojem i treba. Biće im drago.

 

KARIJERA: Sve više ćete se zanimati za nove modele koji bi mogli poboljšati rezultate onoga što radite. Izgradićete nove planove u tom smislu. Borićete se za podršku drugih da ih sprovedete u delo ili da ih barem pokrenete. Bićete na usluzi svakome.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Treba vam više sna.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kvalitet bez kompromisa: “Pan Gas” u ponudi ima samo najbolja goriva

 

STRELAC

 

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno primeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Budite suzdržani.

 

KARIJERA: Neki poslovi dolaze svom kraju. Pripremate se za analizu ili za zatvaranje poslovnih faza. Biće i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u preduzeću.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pijte što više tečnosti.

 

JARAC

 

LJUBAV: U ljubavi će vas većinom pratiti sreća. Male sumnje biće prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gde osećate da pripadate.

 

KARIJERA: Poslove ćete obavljati s lakoćom, a vaše samopouzdanje će porasti. Mnogi će ovih dana imati prilike da više pokažu i dokažu svoje radne sposobnosti. Zato neka niko ne okleva. Treba zasukati rukave i jednostavno – raditi.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Moguće su manje glavobolje.

 

PROČITAJTE JOŠ: Nagradni konkurs PerSu marketa – Naša SuPer letnja avantura

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Iako će vas naredni dani često dovoditi u prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe, vi sami bićete podložni neprimerenim reakcijama, te stoga i eliminisanju mogućih zbližavanja. Uz dozu samokontrole sve će ispasti bolje. Potrudite se.

 

KARIJERA: Neki će biti iznenađeni važnošću posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom sasvim dorasli. Ova prilika dobija se retko i bila bi prava šteta propustiti je. Nemojte previše analizirati. Radite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Bolje se organizujte.

 

RIBE

 

LJUBAV: Napokon ćete se osećati sigurnije u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami pleniće pažnju drugih svojom vedrinom.

 

KARIJERA: Sarađivaćete se svima oko sebe i to vrlo efikasno. Mnoge oči će biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve sa kojima rade. Učiniće to i više nego uspešno i zato će ih drugi ceniti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Proverite pritisak.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Škorpija, Jarac, Strelac

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM