Marketing Vesti Zrenjanin

Zbog velikog interesovanja butik “Samsara” poklanja još pet vaučera!

butik samsara

Svetsko a kod nas. Gde? U butiku “Samsara”, omiljenom mestu Zrenjaninaca svih generacija već više od četvrt veka.

 

Čeka vas svadba, krštenje, rođendan… Nema razloga za brigu. Sve vaše brige nestaće kao rukom odnete jer se o tome da izgledate kao sa naslovnih strana časopisa pobrinuo butik “Samsara”, koji u ponudi ima uvoznu garderobu iz Turske vrhunskog kvaliteta i najmodernijeg dizajna.

 

U “Samsari” ćete naći muška svečana odela visokog kvalteta i vrhunskog kroja za sve vrste proslava. I sve što je uz odelo potrebno: košulje u trendu, različitih dezena, a tu su i kravate, odgovarajući kaiševi… Jednom rečju, iz “Samsare” ćete izaći potpuno spremni za proslavu.

 

 

Kuma ste, deveruša, drugarica, slavljenica, svekrva ili tašta, omiljena strina ili ujna… I u tom slučaju vaša adresa je “Samsara”.

 

Haljine za sve prilike, za male i velike proslave, od najkvalitetnijih materijala i najmodernijih dezena i krojeva, čekaju vas u vašem omiljenom butiku.

 

U ovom butiku, koji već 27 godina uspešno posluje na istoj adresi, možete pronaći i sav potreban aksesoar. Takođe, ovde će vam ono što izaberete stručno korigovati, tako da vam stoji kao da je šiveno baš za vas.

 

Još da vas podsetimo da je u “Samsari” kompletan prostor klimatizovan, pa se ne morate žuriti već na miru možete isprobati sve što vam se svidi.

 

A ako niste sigurni, tu su stručni saveti ljubaznog osoblja, koji će vam kupovinu učiniti prijatnom i komfornom.

 

butik samsara

 

“Samsara” omogućila dodatni popust na već snižene cene!

 

Da se zahvali svojim vernim kupcima, ali i da stekne nove prijatelje, “Samsara” je odlučila da, u saradnji sa portalom zrenjaninski.com, pokloni još pet vaučera. Donosioci vaučera ostvariće popust od 10 odsto na sve što se nalazi u prodavnici. Dodajmo i to da su u ovom butiku već snižene cene, tako da će donosioci vaučera ostvariti dodatni popust!

 

Sve što je potrebno da uradite jeste da ispod ovog teksta, na našem Fejsbuk ili Instagram profilu, u komentarima, odgovorite na pitanje: Koliko godina već postoji butik “Samsara”? Imena dobitnika objavićemo sutra.

 

Zrenjaninski butik “Samsara” se nalazi u Svetosavskoj ulici broj 3. Radno vreme je radnim danima i subotom od 8 do 21 sat.

 

Telefoni za sve informacije su 023/535-678 i 064/64-29-698.

 

Sajt: butiksamsara.rs

 

Facebook: facebook.com/butiksamsara

 

Instagram: instagram.com/butik_samsara_zrenjanin/

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM