Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 5. do 12. jula

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 5. do 12. jula. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte da objašnjavate kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

 

KARIJERA: Privilegije kojima ste se nadali biće blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečiji zadatak ili jer su takva pravila igre. Ipak, držite se postavljenih ciljeva.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite ono što jeste.

 

BIK

 

LJUBAV: U vašim ličnim odnosima vladaće ležernost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se nekud mora izaći ili nešto nekome dokazati. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija, a tu su i male provokacije.

 

KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Nadilazićete ih svojom maštom i sposobnošću prilagođavanja. Pokazaćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Imate dovoljno snage za sve što treba.

 

PROČITAJTE JOŠ: Nabavite sav neophodan materijal i alat po super povoljnim cenama!

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Bićete prilično sigurni u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami uglavnom će maštati.

 

KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Imajte više poverenja u druge.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne nadmudrujte se.

 

RAK

 

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će opet osećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvek sve da znate unapred.

 

KARIJERA: Sarađivaćete se svima oko sebe i to vrlo efikasno. Mnoge oči će biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve sa kojima rade. Učiniće to i više nego uspešno. Prolazite određene transformacije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Humorom pobedite brige.

 

PROČITAJTE JOŠ: “Dijamant” je pripremio najnoviju zvezdu vaše trpeze – Butissimo!

 

LAV

 

LJUBAV: Iskreni saveti dobrih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo vama pomalo dosadno ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za praktičnom knjigom gde će naći niz korisnih saveta za svoj privatni život. Primeniće ih tek kasnije kad budu s nekim.

 

KARIJERA: Verovatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite. Cenite svačiji trud, ali ono što se ovog puta postiglo smatraćete pre svega svojom zaslugom. Ipak, nađite načina kako da nagradite i druge oko sebe.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Moguća manja nervoza.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Neki bi mogli da prolaze kroz iskušenje tajne erotske veze ili da skrivaju svoju naklonost prema nekome. U svakom slučaju, nije baš tipično za vas. Moralne nedoumice pratiće ovakvo stanje po ceo dan.

 

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla malo putovati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Čuvajte svoju energiju.

 

PROČITAJTE JOŠ: Stigli su novi hit filmovi u bioskop CineStar Zrenjanin (Video)

 

VAGA

 

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno da primenite samokontrolu jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Razmislite o svemu.

 

KARIJERA: Uslediće podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da se napravite malo važni. Nema potrebe za tim. Radije samo radite, a kasnije pustite druge da vas hvale. Tako će sve biti verodostojnije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u sportu i u životu.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Ovih dana pratiće vas lepe ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekome izrazite ljubav. Neki će povremeno osećati nedostatak atrakcija, pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekome.

 

KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za zatvaranje poslovnih faza. Biće i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u preduzeću.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nađite svaki dan pet minuta mira samo za sebe.

 

PROČITAJTE JOŠ: Branislava Čokić se bavi proizvodnjom prirodne, ručno rađene kozmetike

 

STRELAC

 

LJUBAV: Pred vama su dani u kojima će biti šarenih ljubavnih iskustava. Oni koji su još sami neka se doteraju i izađu među ljude, ali neka njihovi kriterijumi budu realni. Oni u vezama biće sasvim zadovoljni ako prihvate voljenu osobu takvu kakva jeste.

 

KARIJERA: Volite kreativan ili umetnički rad, ali ovih dana cenite pre svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutovati s kolegama. Svoje poslovne interese usmeravaćete prema pomenutom kriterijumu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Razgibajte zglobove. Prošetajte.

 

JARAC

 

LJUBAV: Često ćete dolaziti u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obrnuto, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.

 

KARIJERA: Umetnici pred publikom, sportisti, kao i oni koji rade s mladima dobiće lepu priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i početi da grade kule na nebu. Mogućnost je tu, ali treba biti realan. Ostanite na zemlji, jer slava je prolazna.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Biće nemirnih snova.

 

PROČITAJTE JOŠ: Baš kao što je nekad bilo: Prelepi prizori sa žitnih polja kod Mužlje (Foto)

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Vaši privatni odnosi biće dobri, ali nećete imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne dajte im da se razviju. Ostanite mirni i čuvajte ono što imate. I to je nešto.

 

KARIJERA: Uzećete stvari u svoje ruke, dati sve od sebe i napraviti veliki korak napred. Oni koji rade s vama ceniće vaš trud. Neki će možda već sada dobiti i zasluženo priznanje ili barem pohvalu za ono što su postigli.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne zaboravite na svakodnevne kratke pauze.

 

RIBE

 

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti sa nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kada osećate da biste morali.

 

KARIJERA: Sve više ćete se zanimati za finansije ili nove sisteme koji bi mogli poboljšati prihode u onome što radite. Izgradićete nove planove u tom smislu. Borićete se za podršku drugih da ih sprovedete u delo ili da ih barem pokrenete.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vežbajte jogu svaki dan.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Bik, Ribe, Škorpija

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM