Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 27. marta do 3. aprila

nedeljni horoskop
Foto: Pixabay

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 27. marta do 3. aprila. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana. Na kraju teksta pročitajte i koja će tri horoskopska znaka biti najsrećnija tokom iduće nedelje.

 

OVAN

 

LJUBAV: Neko od vaših poznanika ili prijatelja mogao bi da vam se svidi. Možda ćete se dvoumiti da li da sačuvate lepo prijateljstvo ili da se upustite u strastvenu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete da pogrešite. Oni u vezama biće dobro.

 

KARIJERA: Domaća kućna sreća ove nedelje će vam biti glavna preokupacija. Radovi u kući ili tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se i spontano i organizovano. Oni koji idu nekud na posao radiće tek toliko da sve odrade.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Analizirajte svoju prošlost.

 

BIK

 

LJUBAV: Intelektualni nivo ličnih odnosa biće zadovoljavajući, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Stoga razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima. Oni neka pričekaju malo bolja vremena. Sve će doći uz strpljenje.

 

KARIJERA: Vaše finansije napokon će se koliko toliko stabilizovati. Istovremeno će se otvoriti nova mreža poslovnih saradnji, a neke od njih zaista će vam se svideti. Povežite se s mogućim kolegama i radite zajedno. Tako će učinak biti veći.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne možete bez putovanja, pa ni sad.

 

PROČITAJTE JOŠ: Prvoklasna žurka može da počne: Evo kako do najjačeg bonusa u regionu!

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Veselje zbog ljudi koje volite, prijatne zabave bez previše ambicija, opuštenost u svakom trenutku društvenosti – sve je to moguće da doživite ovih dana. Budite otvoreni, imajte poverenja u one koji vas vole i bićete srećni.

 

KARIJERA: Ne želite da se bavite svim i svačim, ali zaostatke ćete morati da rešavate. Radi se o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da biste stigli do nečeg boljeg. Štedite svoju snagu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pogledajte dobar film, najbolje komediju.

 

RAK

 

LJUBAV: Biće malo manje atrakcija, ali vaš ljubavni život i dalje će biti kvalitetan. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći kroz kretanja ili putovanja.

 

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo kolega koji jedva čekaju da nešto učine. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacioni plan. Kad to napravite, preostaje vam samo da ga sledite. Pokrenite sebe i druge.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne dajte da vas bilo šta izbaci iz takta.

 

PROČITAJTE JOŠ: Specijalna ponuda akcijskih paketa demit fasade u „Ogrevu“

 

LAV

 

LJUBAV: Činiće vam se kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutno biti odsutna. Čežnje će ojačati, a s njima i osećaj usamljenosti. Neki će mir nalaziti u aktiviranju mašte i svojih snova.

 

KARIJERA: Šefovi bi mogli da promene svoju taktiku i zatežu tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i prilagodite se najbolje što znate. Imajte na umu da će kasnije biti lakše.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Relaksacija je imperativ.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi biće jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije da žive u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Biće i onih koji će osetiti sve čari platonske ljubavne veze.

 

KARIJERA: S lakoćom ćete rešavati sve na šta budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovog puta će biti skladno pomešana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smelo vode celu stvar. Uspećete gotovo u svemu.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde se osećate dobro.

 

PROČITAJTE JOŠ: Šta je pametna reciklaža i kako reciklirajući možete da osvojite nagrade?

 

VAGA

 

LJUBAV: Polako ulazite u dinamičnu fazu kad će vas ljubavne prilike iznenađivati. Ako ste već u vezi, moglo bi doći do obostranog zavođenja što se može pretvoriti u festival taštine. Ponekad ćete preterivati, ali bićete zadovoljni.

 

KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne saradnje koja finansijski obećava. Bićete veseli zbog toga. Proanaliziraćete sve mogućnosti i krenuti u razradu dobrog plana. Ponekad ćete biti zbrkani, no to je samo prolazno. Proveravajte detalje.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Verujte u lepše sutra bez obzira na sve.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Povezanost s voljenom osobom biće jaka u dalekim i pomalo egzotičnim temama. Pred vama su dani u kojima ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražiće samo osobu iz svojih snova.

 

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi vas neko mogao doživeti kao neprofesionalu osobu, a vi to zaista niste. Pažljivo procenite koliko osećaja treba pokazati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Redovno se opuštajte.

 

PROČITAJTE JOŠ: Džon Vik se vratio: Dođi u CineStar da doživiš akciju posebne vrste!

 

STRELAC

 

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu uneti dašak svežine kroz odlazak na neko zanimljivo mesto. Oni koji su još sami trebalo bi češće da izlaze iz kuće. Biće im bolje među ljudima.

 

KARIJERA: Niste sigurni u svoje ideale. Zato tražite nove uzore. Neki će jednostavno početi da oponašaju osobe iz njihove profesije koje im se sviđaju. I to je neki put, ali treba doći do sebe i svojih specifičnosti. Pozabavite se svojim ciljevima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Punite baterije relaksacijom.

 

JARAC

 

LJUBAV: Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču s tim da će im odnos s voljenom osobom pomalo škripati. Samci će ostati kod kuće.

 

KARIJERA: Na poslu će se sve više osećati prava radna atmosfera. Vi ćete verovatno uveseljavati druge kad naiđu teže minute. Neko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete podsticati i sebe i kolege.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Manjak energije nadoknadite dobrim planom.

 

PROČITAJTE JOŠ: Pobednica školskog takmičenja iz oblasti hortikulture Anđela Grubački gaji afričke ljubičice

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolaziće kroz prolazno turbulentno razdoblje gde treba pokazati dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, dobro je.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, primetićete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi da radite s više zadovoljstva. Vaše ideje biće dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite ono što jeste.

 

RIBE

 

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvek ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se rastužiti i dalje je tu. Zato se kontrolišite i verujte u lepše sutra. Ono je pred vratima.

 

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomišete svojim snagama.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Škorpija, Ribe, Jarac

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak