Marketing Vesti Zrenjanin

Specijalna ponuda akcijskih paketa demit fasade u „Ogrevu“

ogrev specijalna ponuda demit fasade

Prolećni radovi su u toku i sve što vam je za njih potrebno možete pronaći u prodavnicama kompanije Ogrev. Pripremite vašu kuću i dvorište za lepše vremenske prilike koje nam predstoje, a pri tome uštedite vreme i novac jer „Ogrev“ ima sve što vam je potrebno, i to po akcijskim uslovima.

 

Ove nedelje na popustu su gašeni kreč, suve letve, uvozni brodski pod i PVC prozori Joviste 60×60, po ceni od samo 6.749,00 rsd/kom.

 

Ukoliko planirate renoviranje kupatila, u „Ogrevu“ možete pronaći model keramike po vašem ukusu, kao i ostalu kupatilsku opremu. Mi vam preporučujemo moderne, dobro poznate keramičke pločice vrhunskog kvaliteta brenda Meissen Keramik – Quenos 79,8×79,8 cm. Tekstura betona, urbani dizajn i univerzalna nijansa ono je što odlikuje Quenos White kao nezaobilazan element u kreiranju industrijskog stila koji, u kombinaciji sa odgovarajućim nameštajem, ambijentu pruža notu luksuza i elegancije.

 

Za kompletiranje kupatila koje naginje urbanom dizajnerskom pravcu preporučujemo Infinity duo set baterija brenda Herz, kao i Villeroy&Boch konzolnu šolju Avento/Soul sa softclose daskom.

 

Napominjemo da je još aktuelna specijalna ponuda akcijskih paketa demit fasade. Oni obuhvataju kompletan materijal od stiropora i lepka, preko mrežice i profila do fasadnog maltera. Cene paketa se razlikuju u zavisnosti od toga koju debljinu stiropora ćete koristiti.

 

Ne zaboravite na mogućnost odloženog plaćanja čekovima građana, putem administrativne zabrane ili penzionim čekom. Nova akcija traje od 24. do 31. marta.

 

„Dobro došli u naše prodajne objekte koji se nalaze na dve već dobro poznate lokacije u Zrenjaninu i jednoj u Melencima“, poručuju iz „Ogreva“.

 

Zapratite „Ogrev“ na Fejsbuku, ukoliko to niste učinili do sada. Tako ćete ostati informisani o akcijama i novitetima iz njegove ponude.

 

ogrev specijalna ponuda demit fasade

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak