Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 22. februara do 1. marta

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 22. februara do 1. marta. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onoga što živite i osećate, no to je samo delimična i prolazna zbrka s kojom se treba suočiti na vešt način. Uz malo truda vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

 

KARIJERA: U poslu ćete se meriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovog puta neće potpuno razumeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imaće velike apetite, ali vam se neće svideti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Opuštajte se uz dobru muziku.

 

BIK

 

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete.

 

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, od sada ćete raditi s manje napetosti i s više prijatnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budite budni i oslonite se na samokontrolu. Takođe ne postavljajte suvišna pitanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Prošetajte pre spavanja. San će biti kvalitetniji.

 

PROČITAJTE JOŠ: Portal Zrenjaninski i Aeroklub Zrenjanin poklanjaju let avionom iznad grada!

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Oni koji su još sami još uvek će čekati svog princa na belom konju, ali će polako shvatati da ga nema niotkuda. To će im verovatno doneti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

 

KARIJERA: Da biste poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako ste šef.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Veselite se.

 

RAK

 

LJUBAV: Mnogi će proverenim potezima pokušati da ispune svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju osvojiti katkada će ih blokirati, ali ne trajnije. Biće uspona i padova, a samo od upornosti zavisi da li će ostvariti svoj cilj.

 

KARIJERA: Nije potrebno žuriti niti otkrivati sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemojte se potpuno eksponirati, ali možete raditi u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Jedite više voća.

 

PROČITAJTE JOŠ: Opremite se najkvalitetnijim materijalom po najpovoljnijim cenama

 

LAV

 

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine nedelje počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Uz uslov da ih ne forsirate.

 

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da stvari počinju da se sređuju. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete efikasniji. Dobijate vizije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sad znate kako se može živeti kvalitetnije.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Još par dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilazi, no od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

 

KARIJERA: Intenziviraće se komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kako da vam računi za struju budu manji i da vi budete zadovoljniji

 

VAGA

 

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onome koga volite, a najviše zato da kasnije ne biste zažalili. Ljubav više nije daleko.

 

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Isto bi moglo da im donese veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vodite računa šta pijete.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Oni koji vole voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

 

KARIJERA: Verovatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se okuražiti i na smelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Biće nekih kolega koji će vam pružiti podršku, a to veseli.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Moguća su prijatna putovanja koja će uticati na vaše raspoloženje.

 

PROČITAJTE JOŠ: Online pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita

 

STRELAC

 

LJUBAV: Možda će vam izgledati kao da vam ljubav često izmiče iz ruku. To će vas nervirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga tlače, pa tako ni vaša ljubavna meta.

 

KARIJERA: Nećete zapostaviti nijednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. To će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Čuvajte živce.

 

JARAC

 

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete se osećati usamljeno. Mnogi će uživati u vašem društvu, a na vama je da pametno birate. Oni koji su već u vezi obnoviće svoj odnos na romantičan način i malo je toga što njihovoj ljubavi može stati na put.

 

KARIJERA: Kad se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onoga što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaša hrabrost će doneti rezultate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite na sport koji vas veseli.

 

PROČITAJTE JOŠ: Pratite akcijske prodaje i uštedite kupujući u prodavnicama “Ogreva”

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, shvatićete da ne postoji garancija ni za šta na svetu, pa će vas to saznanje zapravo opustiti. Nakon toga postavićete se prema ljubavi na nov način.

 

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na finansijske teme jer će od njih zavisiti većina stvari. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete da pokrenete nešto u tom smislu. Mnogi će profitirati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte da žurite, prvo sagledajte sa čime raspolažete.

 

RIBE

 

LJUBAV: Većinu nedelje provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete prevazilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

 

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Verovatno će se vaši snovi intenzivirati, što će uticati na vaše raspoloženje.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Škorpija, Vaga, Jarac

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM