Društvo Vesti Zrenjanin

Online pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita

jp službeni glasnik organizuje pripremnu nastavu

JP „Službeni glasnik“ pruža kvalitetnu edukaciju svima koji žele ne samo da se uspešno pripreme i polože pravosudni ispit, već i onima koji nemaju pravničko znanje, a koji žele da steknu osnovna znanja o važećim pravnim propisima u Republici Srbiji.

 

Takođe, u ponudi su kvalitetni programi renomiranih stručnih lica iz raznih oblasti prava, koji su namenjeni diplomiranim pravnicima i ekonomistima. Na ovaj način mogu da se upoznaju i uspešno prate nove, važeće zakonom utvrđene procedure i propise. To je dobar izbor da obnove postojeće znanje i sebi omoguće napredovanje kroz usavršavanje.

 

JP „Službeni glasnik“ je jedno i jedinstveno! Po čemu?

 

Narodna skupština je 2013. godine donela Zakon o objavljivanju zakona i drugih propisa i akata. Njime je, pored delatnosti izdavanja „Službenog glasnika Republike Srbije”, „Službenom glasniku“ povereno i vođenje Pravno-informacionog sistema Republike Srbije, kao delatnost od opšteg interesa. Time je, na savremen način, koji je usklađen sa pravnim sistemom Republike Srbije i prilagođen novim tehnologijama, uređeno i poslovanje „Službenog glasnika“.

 

Zakoni i propisi primenjuju se jedinstveno na celoj teritoriji Republike Srbije. Program online pripremne nastave je koncipiran tako da će kandidati, gde god se opredelili da polažu pravosudni ispit, biti jednako pripremljeni kako bi mogli uspešno da savladaju ovu obimnu pravnu materiju.

 

PROČITAJTE JOŠ: Prošle godine u gradu manji broj prijava nasilja u porodici

 

Osnovu koncepta pripremne nastave činiće interaktivna predavanja uz dovoljno primera iz sudske prakse, koja će polaznicima držati tim predavača, i to sudije Vrhovnog kasacionog suda, sudije i predsednik Privrednog apelacionog suda u Beogradu, tužioci, sudija Višeg suda u Beogradu, advokat iz Advokatske komore i profesori Pravnog fakulteta u Beogradu.

 

Ukupan fond časova je 87, a nastava će obuhvatiti predmete iz građanske i krivične materije.

 

Svaki polaznik dobija i besplatnu šifru za mesec dana korišćenja PIS-a, najveće elektronske baze zakona i propisa, i mogućnost preslušavanja svakog predavanja.

 

Iskoristite mogućnost plaćanja kursa u dve jednake rate, kao i sniženu cenu priručnika do 50 odsto za polaznike kursa!

 

Više informacija o pripremnoj nastavi možete dobiti na telefon 063 445 800 ili na mejl reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

 

Ovlašćeno lice od strane JP „Službeni glasnik“ i osoba za kontakt je diplomirana pravnica Violeta Stamenković.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz