Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 21. do 28. septembra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 21. do 28. septembra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana će joj se potpuno posvetiti ili će jedan njen član zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće male krize zbog nedostatka atrakcija. Do sada bi vas zaista mogla namučiti. Izađite među ljude.

 

KARIJERA: Činiće vam se da je pritisak na poslu svakim danom sve veći, a uslediće i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u rasprave.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne odustajte od svojih ciljeva.

 

BIK

 

LJUBAV: Vaša vesela i otvorena priroda postaće malo tiša, a vi na neki način običniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspeti da uživate u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Volećete.

 

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će ovih dana jače da se pokrenu ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao takođe će biti prilično aktivni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte da zanemarite redovan san.

 

PROČITAJTE JOŠ: Romantični film “After: Posle sudara” od danas u CineStar-u (Video)

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim danom će biti sve više razmene ideja, ali i distance. Svako će želeti nešto svoje, a usaglašavanje će biti kroz kompromis. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U protivnom, osećaćete se usamljeno.

 

KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati sa strašću ili s ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Razbistrite sve s argumentima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Fokusirajte se na bitne stvari.

 

RAK

 

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte s humorom kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izađite napolje među ljude. Oni će vas rado prihvatati.

 

KARIJERA: Predlagaće vam razne opcije, ali vi sami nećete moći uticati na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kom se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte sa drugima. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Treba strpljenja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Svakog dana nađite nešto što vas veseli.

 

PROČITAJTE JOŠ: AS taksi je pouzdan partner svim Zrenjanincima, od najmlađih do najstarijih

 

LAV

 

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kada će se prilike prorediti, a vi sve teže nalaziti zajednički jezik sa osobama suprotnog pola. Primirite se i snagom samokontrole održavajte solidan status quo. Pazite kako se izražavate.

 

KARIJERA: Rešavaćete složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću impresionirati sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a vi ćete izgarati na radnom mestu. Daćete sve od sebe da uspete. Neće biti prepreka.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Stalno ćete biti s ljudima. Povremeno se osamite.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba bolje otvoriti oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli biti prijatni. Šteta ih je propustiti.

 

KARIJERA: Mala nerviranja biće povezana sa odrađivanjem nekih sitnica iz prošlosti. Učinićete to na originalan način i tako rešiti stare brige. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da se upustite u pomenuto.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Postajete aktivniji u sportu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Budi zdrava i vežbaj sa nama: Besplatni treninzi u prirodi za žene

 

VAGA

 

LJUBAV: Možete da očekujete raznolike uticaje na svoj privatni život. S jedne strane, postojaće mogućnost mirnog uživanja i sklada, no s druge, biće spoljnih izazova na koje ćete oboje morati da reagujete. Pripremite se na obe varijante.

 

KARIJERA: Vaši nadređeni mogli bi vas iznenaditi nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvi tren nećete znati kako da se postavite, ali će vam oni sami dati ideju šta i kako dalje. Samo ih pažljivo slušajte i sledite svoju intuiciju.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Odmarajte se redovno.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Kako nedelja bude odmicala, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Verovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudićete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

 

KARIJERA: Rezultati vaših napora polako izlaze na videlo, pa će drugi gledati da vas podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega će se treba dogovarati, a tu će veštine kao što su diplomatija i tolerancija nositi prave bodove.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Manji pad imuniteta. Štedite se.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Sad više neće biti tako zahtevno, a otuđenje će se smanjiti. Uprkos tome, neki će sumnjati u bolje ljubavne prilike. Probudite se i krenite napolje, među ljude. Ne dopustite sebi da samujete, prihvatite svaki poziv, a naročito od prijatelja.

 

KARIJERA: Zamišljaćete se u ulozi dobročinitelja. Mnogi će zaista uravnotežavati stvari na poslu. Kolege će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija. Biće to nedelja u kojoj će biti svega pomalo.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pustite misli neka lutaju i same nađu put.

 

JARAC

 

LJUBAV: U ličnim odnosima sve važnije će vam biti zajedništvo i razumevanje. Zato ćete otvoriti svoje karte s poverenjem i u nadi da će vas druga strana potpuno prihvatiti. Sve govori u prilog tome da ćete uspeti. Samo ne žurite.

 

KARIJERA: Isprobavaćete različite varijacije poslovanja. Ovo će vam doneti određenu radost jer neće biti dosadno. Umetnici pred publikom imaće sve više posla, a aplauz neće izostati. Zaposleni u uslužnim delatnostima takođe će imati više posla.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osvežićete svoj stil.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa sa osobom koju volite. Biće to veliki trud s malo manje velikim rezultatima. Poslužićete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

 

KARIJERA: Prepoznajete da dolazi vreme za borbu. Sve ste spremniji da jasno i glasno izrazite svoj stav, a ako se neko s njim ne slaže, vi ćete izneti argumente. Nećete odustati sve dok se ne postigne kompromis. U svemu se oslanjajte na svoj unutrašnji glas.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite ono što jeste.

 

RIBE

 

LJUBAV: Kontakti će se malo prorediti, ali osetićete da je tako i bolje jer vam treba mir, pa i samoća. Uspevaćete da napravite analizu svoje ljubavne prošlosti, pa onda opet izaći napolje, u društvo. I tako naizmenično. Biće ovo šarena nedelja.

 

KARIJERA: Verovatno će vas podržati stručni ljudi jer će prepoznati vaše kvalitete. Biće vam drago, premda ćete osećati blage posledice nakupljenog umora. Sad možete da radite malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Opustite se uz ono što volite.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Blizanci, Bik, Lav

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM