Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Romantični film “After: Posle sudara” od danas u CineStar-u (Video)

after posle sudara
After: Posle sudara

Romantični film „After: Posle sudara“ prikazuje se od četvrtka, 17. septembra, u bioskopu CineStar Zrenjanin.

 

U bioskupu s pet zvezdica, koji se nalazi u tržnom centru BIG Zrenjanin, od danas možete da pogledate i komediju „Rat s dekom“, kao i triler „Van kontrole“.

 

After: Posle sudara

 

Nastavak velike i uspešne serije o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru Ane Tod, koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput “Sumrak sage” i erotsko-romantične trilogije “Pedest nijansi sive”.

 

Nakon burnog početka veze i šokantnog otkrića, Tesa i Hardin moraju pronaći način da nastave svoju romansu. No, može li ljubav koja ne poznaje granice zaista opstati? Tesa polako počinje da uviđa kako bi mogla da izgubi sve. Hardin shvata da nema šta da izgubi – osim nje. Da li je zaista spreman da se promeni zbog ljubavi? Koliko je ona spremna da oprosti i, još važnije, da li joj se zaista sviđa slika budućnosti s Hardinom?

 

 

Rat s dekom

 

Piter je presrećan što će deka doći da živi sa njima. Biće presrećan do trenutka u kom će shvatiti da se deka ne useljava samo u njihovu kuću, već i u njegovu sobu! To znači da se Piter preseljava na jezivi tavan. Iako voli svog deku, Piter voli i svoju sobu, tako da nema izbora već da objavi rat!

 

Uz pomoć svog druga Piter pravi strategiju kako da natera deku da se preda i vrati mu sobu. Međutim, deka je opasniji nego što izgleda i ima svoj plan.

 

 

Van kontrole

 

Oskarom nagrađeni Rasel Krou glumi u eksplozivnom psihološkom trileru. Kad banalna saobraćajna svađa eskalira, borba za život postaje nemilosrdna i nepredvidljiva. Svakodnevni odlazak na posao za Rejčel se pretvorio u noćnu moru kad je u saobraćajnoj gužvi naletela na stranca sa kojim je započela svađu jer je odbila da se pomeri. Jednostavno se našla u krivo vreme na krivom mestu, a on će pokušati da uništi sve do čega joj je stalo.

 

Razočaran u život, psihički nestabilan i nasilan, stranac se odlučuje za osvetu, pa počinje da je prati po celom gradu u nameri da ubije nju i njene najbliže.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i sledeće filmove: „Snežana i sedam patuljaka“, „Mulan“, „Tenet“, „Brams: Dečak 2“, „Kapetan Sabljozubi i magični dijamant“, „Sonikov film“ i „Frka“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM