Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 2. do 9. novembra

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 2. do 9. novembra. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Oni koji ne očekuju ništa spektakularno biće zadovoljni. Oni koji maštaju o ljubavnim atrakcijama biće pomalo frustrirani. Moguća su povlačenja iz društvenog života. Oni u vezi će najradije da borave kod kuće gde će uživati u tišini.

 

KARIJERA: Vaš poslovni interes sve više se usmerava ka skrivenim temama ili područjima gde niste izloženi. Možda je ovo malo čudno, ali baš u pomenutom biste sada mogli da imate uspeha. Zato odbacite predrasude, a ako treba i publiku.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte s konzumacijama.

 

BIK

 

LJUBAV: Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mesta. Nećete se videti na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najverovatnije da ostanu sami.

 

KARIJERA: Činiće vam se da ne možete mnogo da utičete na stvari. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku moraćete da se prilagođavate, ali to ne znači da kasnije nećete moći svesno da menjate stvari. Da biste to dočekali spremni, nemojte se živcirati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Verujte u lepše sutra.

 

PROČITAJTE JOŠ: Grejanje klima uređajem: Najekonomičniji način zagrevanja prostorija

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Većinu idućih dana imaćete dobar vetar u leđa kada se radi o ljubavi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude.

 

KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. Pokazaće se to kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom mestu moraće da obave neke zaostatke ili male zadatke koji su čekali. Ništa posebno.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Organizujte boravak u prirodi.

 

RAK

 

LJUBAV: Većina idućih dana doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Nećete se mnogo isticati, ali to ne znači da ne žudite za ljubavlju. Naprotiv, povremeno će vas mučiti snažne čežnje. Izdržite.

 

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da biste zablistali u punom sjaju, još ćete malo pričekati. Zato ne žurite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Kad se ide postepeno, rezultati su čvršći.

 

PROČITAJTE JOŠ: Pogrebno Božur skoro tri decenije nudi najviši nivo kvaliteta usluga

 

LAV

 

LJUBAV: Prvih nekoliko dana ove nedelje doneće prijatnije ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

 

KARIJERA: Boravak u prirodi bi vas osvežio. Oni koji mogu, uzeće nekoliko slobodnih dana. Oni koji ne mogu, nakon posla neka prošetaju jer će tako brže i lakše dolaziti do dobrih poslovnih rešenja, a napuniće i baterije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pazite da se ne počnete debljati.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Do sredine nedelje vaša ljubavna stremljenja biće uglavnom platonskog karaktera ili će sve biti obojeno frustracijama. U nastavku će situacija početi da se razbistrava, a vama će se vraćati volja za ljubav. Utoliko će doći do poboljšanja.

 

KARIJERA: Sve što je novo vas sputava. Sad ćete biti u poziciji da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte da divljate, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, postaćete zreliji.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osvežite se nekim vodenim sportom.

 

PROČITAJTE JOŠ: Zanatska piva vrhunskog kvaliteta toče se u pivnici “Nomad Beer House”

 

VAGA

 

LJUBAV: Uživajte u društvu osobe koja vam je draga kad god možete. Ipak, pazite da katkada ne reagujete previše burno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro. Samci neka izlaze. Nikada ne znate šta vam se lepo može dogoditi i to već danas.

 

KARIJERA: Uslediće određene protekcije. Potom ćete zamišljati sebe u ulozi onoga koji vodi celu stvar. To će biti delimično tačno, no nemojte biti umišljeni. Treba odraditi još neke detalje. Činite to po pravilima struke.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Izađite napolje s prijateljima.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojima možete da ostvarite prijatna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte da samujete jer su ovo vaši dani kada imate povećane šanse za ljubav.

 

KARIJERA: Bićete aktivniji više nego inače, a cilj će vam biti da stvorite što kreativnije okruženje ili jednak proizvod. Neki će se pokazati kao pravi umetnici. Ništa vam neće biti teško, pa ni prekovremeni rad. Mnogi će zapravo uživati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Povremeno zastanite.

 

PROČITAJTE JOŠ: Od četvrtka velika akcija: Kupi više da na računu manje piše!

 

STRELAC

 

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onoga što proživljavate i osećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se treba suočiti na vešt način. Uz malo truda vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

 

KARIJERA: U poslu ćete se meriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovog puta neće potpuno razumeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imaće velike apetite, ali vam se neće svideti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Opuštajte se uz dobru muziku.

 

JARAC

 

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete.

 

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, od sada ćete raditi s manje napetosti i s više prijatnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budite budni i oslonite se na samokontrolu. Takođe, ne postavljajte suvišna pitanja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Prošetajte pre spavanja. San će biti kvalitetniji.

 

PROČITAJTE JOŠ: Poslednji je čas da prekrivače, ćebad i zimske jakne pripremite za zimu

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Oni koji su još sami još uvek će čekati svog princa na belom konju, ali će polako shvatati da ga nema niotkuda. To će im verovatno doneti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

 

KARIJERA: Da biste poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na sopstvenoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako ste šef.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neki će putovati. Veselite se.

 

RIBE

 

LJUBAV: Mnogi će proverenim potezima pokušati da ispune svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju da osvoje katkada će ih blokirati, ali ne trajnije. Biće uspona i padova, a samo od upornosti zavisi da li će ostvariti svoj cilj.

 

KARIJERA: Nije potrebno žuriti niti otkrivati sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemojte se potpuno eksponirati, ali možete raditi u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Unosite više vitamina u organizam.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Vaga, Škorpija, Ovan

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM