Marketing Vesti Zrenjanin

Poslednji je čas da prekrivače, ćebad i zimske jakne pripremite za zimu

wash express service opraće i osušiti vaše prekrivače

Poslednji je čas da svoje prekrivače, ćebad, zimske jakne i ostale kabaste stvari pripremite za zimu. Nema razloga za paniku. Ovaj veliki posao sa puno poverenja možete prepustiti Wash exspress servisu iz Zrenjanina.

 

U ovom servisu veš će biti opran i osušen brzo i, što je još lepše, biće vam, ukoliko to želite, dostavljen na kućnu adresu.

 

Posebnu pažnju u Wash express servisu poklanjaju izboru najkvalitetnijih hemikalija kojima se veš pere.

 

Kvalitetan deterdžent ne samo što će vaš veš, ćebad, prekrivače, dovesti do savršenstva, kada je reč o čistoći, nego će mu produžiti vek i neće umanjiti kvalitet materijala od kojih je napravljen.

 

PROČITAJTE JOŠ: Nagradni konkurs: Prvih 40 godina Dobro jutro margarina (Video)

 

“Koliko deterdženta da stavim, na kojoj temepraturi da osetljive stvari operem, kako da ga osušim, a da ne požuti…” To ne treba da bude vaša briga.

 

Za to će se pobrinuti vaš pouzdan partner u održavanju čistoće – Wash express servis. I sve to biće gotovo za 24 sata.

 

Važno je da znate i da ćete opran i osušen veš platiti po ceni koja nije menjana poslednjih pet godina. A da vam stigne na kućnu adresu – nećete platiti ništa!

 

Wash express servis nalazi se u tržnom centru u zrenjaninskom naselju Brigadira Ristića, pored pruge. Vrata servisa otvorena su od 7 do 19 časova. Servis radi i subotom.

 

Brojevi telefona su 023 528 624 i 062 203 212.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM