Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 13. do 20. februara

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 13. do 20. februara. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana. Na kraju teksta pročitajte i koja će tri horoskopska znaka biti najsrećnija tokom iduće nedelje.

 

OVAN

 

LJUBAV: Oni koji su još sami povremeno će se dvoumiti da li da izađu ili ostanu kod kuće gde će se osećati zaštićeno i dobro. Ipak, ako krenu među ljude, postoji mogućnost da se tamo počnu osećati još bolje. Zato bi bilo šteta propustiti priliku za novo poznanstvo.

 

KARIJERA: Isprobavaćete različite opcije poslovanja koje bi mogle da donesu zaradu. Neki će čak eksperimetnisati. Ova igra doneće vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Ipak, važno je da štedite svoju snagu jer će vam nedostajati energije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Poradićete na svom stilu.

 

BIK

 

LJUBAV: Kako nedelja bude odmicala, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Verovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudićete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

 

KARIJERA: U temama povezanim sa ulaganjima, sponzorima ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati da sagledate, proanalizirate i donesete odluke koje će usmeriti dalji tok razvoja. Pokušajte da budete što objektivniji i ne žurite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne zaboravite da se odmarate.

 

PROČITAJTE JOŠ: Zaigraj PREMIUM SLOT PIA, upoznaj indijansku princezu i uživaj u VRHUNSKOJ ZABAVI!

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Mnoge lepe ljubavne prilike nizaće se u vašem privatnom životu, tako da ponekad nećete znati šta da izaberete. Usredsredite se na ono što volite, osvestite svoja očekivanja, pa ćete znati ispravno da se postavite prema svemu i svakome.

 

KARIJERA: Mogućnost da se kreativno izrazite biće najbolji deo posla ove nedelje. Sve ostalo biće povezano sa stresovima ili malim borbama u kojima ćete izgarati. Uspećete da postavite neke stvari, ali na kraju ćete biti dosta umorni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Naspavajte se.

 

RAK

 

LJUBAV: Pred vama su dani u kojima ćete imati prilike da trenirate toleranciju, diplomatiju, strpljenje. Upravo od tih vaših osobinama zavisiće i kvalitet vašeg ljubavnog života. Želite li biti zadovoljni, dopustite drugoj strani da i ona nešto vodi.

 

KARIJERA: Rado biste promenili svoj način procene ljudi. Poradićete na tome. Ovog puta vaši kriterijumi biće viši, a pratiće ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Samo kroz jasnu komunikaciju sklapaćete bolje poslovne dogovore.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Menjajte sebe.

 

PROČITAJTE JOŠ: Specijalna ponuda nedelje u „Ogrevu“: Povoljne cene i bogat asortiman

 

LAV

 

LJUBAV: Bićete zagonetka drugima, a u duši spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju erotičnost. Ako ste već u vezi, ona bi trebalo da se poboljša, a partner bi opet mogao da se zaljubi u vas. Samci će biti pozivani u društvo, ali na diskretan način.

 

KARIJERA: Aktiviraćete se u obnavljanju poslovnih kontakata, te pokušati da oživite neke ranije projekte za koje verujete da su dobri. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari ipak ćete zadržati za sebe.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u svoj dom gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je sresti na sasvim običnim svakodnevnim mestima.

 

KARIJERA: Uslediće dani kada ćete biti vešti u obavljanju poslova, ali nespretni u izražavanju. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa ako baš ne morate.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Telesno ste u dobroj formi.

 

PROČITAJTE JOŠ: Reciklaža ambalažnog otpada donosi do 25% popusta u Idea i Roda prodavnicama

 

VAGA

 

LJUBAV: Planete vam uglavnom idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantniji. Oni koji su još sami rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Jako će im prijati velika društva i bučna mesta. Biće veseli.

 

KARIJERA: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu najbolji dani za tako nešto. Bolje je zasad svoditi račune.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživajte u prirodi.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Bićete željni zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na umu da je ovo prolazna faza, pa joj ne treba pridavati previše značaja. S druge strane, ako ste u dužoj vezi, stvari se razvijaju sasvim dobro.

 

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Uživaćete u svakom sportu.

 

PROČITAJTE JOŠ: „Čarobni Majk: Poslednji ples“ i „Titanik: 25 godina 3D“ premijerno u CineStaru!

 

STRELAC

 

LJUBAV: Pred vama su lepi ljubavni dani u kojima će biti mnogo prilika za zbližavanja. Vaš društveni život postajaće iz dana u dan sve bogatiji, a vi sve veseliji. Nemojte da sedite kod kuće, idite napolje među ljude, pokažite se i uživajte.

 

KARIJERA: Niste svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onome što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Neki razmišljaju o odlasku kozmetičaru.

 

JARAC

 

LJUBAV: Bićete raspoloženi za ljubav, ali druga strana držaće blagu distancu prema vama. Treba malo više truda da joj se približite. Ne odustajte, nego izdržite. Oni koji su mladi lakše će se povezivati, a izlazaka neće nedostajati kod svih.

 

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na ranije postavljena pitanja stižu. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, kao i znanje. I dalje ste u brojnim kontaktima koji vas podstiču.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne igrajte se vatrom.

 

PROČITAJTE JOŠ: Teleća čorba sa paradajzom: Najviše će vam prijati u hladnim zimskim danima

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: U narednim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obrnuto. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lepo mesto. Samci će opet više izlaziti.

 

KARIJERA: Radna nedelja će biti šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, no, s druge strane, o nekim temama biće mudrije da ćutite ili da ih odložite. Najbolje će proći oni koji će znati da balansiraju.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Sledite svoju intuiciju.

 

RIBE

 

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više se usredsrediti na zajednički boravak u svakodnevnici. Neće vam više biti potrebne atrakcije. Biće dodovljno da ostanete kod kuće s voljenom osobom ili da pođete na neko mesto gde ćete biti sami.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno razvijaju dobro. Ovo saznanje ispuniće vas mirom i zadovoljstvom. Bićete spremni na svaku saradnju. Takođe ćete lako rušiti predrasude.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Osvežite stare uspomene.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Vaga, Ovan, Strelac

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz