Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nedeljni horoskop za vremenski period od 11. do 18. januara

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 11. do 18. januara. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim danom će biti sve više razmene ideja, razumevanja i sklada, a poverenje će rasti. Bićete zadovoljni i srećni što je tako. Oni koji su još sami kontakt će započeti na intelektualnom nivou.

 

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi neko mogao da vas doživi kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećaja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vreme je za odlazak u prirodu.

 

BIK

 

LJUBAV: Većinu ove nedelje vaš privatni život neće biti sasvim miran. Treba dosta diplomatije i strpljenja kako bi razgovori napredovali u konstruktivnom pravcu. Nastojte da odmerite svaku svoju reč. Postaćete realniji i smanjićete svoja ljubavna očekivanja.

 

KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne saradnje sa sasvim novim ili mladim saradnicima. Bićete veseli zbog toga. Pedagoški radnici imaće sve više posla koji će im dobro ići od ruke. Zaposleni u sportu počinju nov način treniranja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Brže ćete se umarati.

 

PROČITAJTE JOŠ: Božićna akcija: Popust na kompletan asortiman ogrevnog materijala

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana će joj se potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće prve krize u kojima treba pokazati malo više razumevanja za drugu stranu. Uspeće.

 

KARIJERA: S lakoćom ćete rešavati sve na šta budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovog puta će biti skladno pomešana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smelo vodite celu stvar. Uspećete u većini planiranog.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte s vežbanjem.

 

RAK

 

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu uneti dašak svežine kroz odlazak na neko zanimljivo mesto. Oni koji su još sami trebalo bi češće da izlaze iz kuće. Biće im bolje među ljudima.

 

KARIJERA: Šefovi bi mogli promeniti svoju taktiku i zatezati tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i prilagoditite se najbolje kako znate. Imajte na umu da će kasnije biti lakše.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Relaksacija je imperativ.

 

PROČITAJTE JOŠ: Božićna akcija u CineStaru: Jednu ulaznicu kupiš, drugu dobiješ gratis

 

LAV

 

LJUBAV: Ako izađete napolje među ljude, naići ćete na niz prilika za prijatna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.

 

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći uticati na stvari. Imaćete osećaj da ste posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču s tim da će im odnos s voljenom osobom malo škripati. Samci će ostati kod kuće.

 

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, primetićete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi da radite s više zadovoljstva. Vaše ideje biće dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite ono što jeste.

 

PROČITAJTE JOŠ: Mladi bračni par na zadatku: Obilazak preostalih vojvođanskih vetrenjača

 

VAGA

 

LJUBAV: Vaša znatiželjna priroda postaće malo umerenija, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je zrelost, bilo para, bilo osobe.

 

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaći da rade još predanije. I umetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Raste vaš interes za alternativu.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Neki će sve više držati do toga šta okolina misli o njima i partneru. Ovaj stav učiniće to da često pazite kako izgledate i gde se pojavljujete. Ne zaboravite da je uvek važnije ono što je unutra, nego ono izvana. Samo iskrenost donosi sreću.

 

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomišete sa svojim snagama jer će vam nedostajati energije.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

 

PROČITAJTE JOŠ: Madresi obradovali fanove novim singlom pod nazivom “Rudolf” (Video)

 

STRELAC

 

LJUBAV: Veliki broj izlazaka i širok krug ljudi koji neprestano raste učiniće vam ove dane dinamičnim. Retki su oni koji će biti sami, a uglavnom će se oko vas motati drage vam osobe. Bićete ispunjeni bez obzira na vaš status samca ili „u paru“.

 

KARIJERA: Saradnja s mladim osobama biće najbolji deo posla ove nedelje. Sve ostalo biće povezano sa stresovima ili malim borbama u kojima ćete izgarati. Uspećete da postavite neke stvari, ali na kraju ćete se pitati koliko sve ima smisla. Ima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Potrudite se da budete jasni i s manje strasti.

 

JARAC

 

LJUBAV: Ako ste još sami i iskreno želite ljubav, pokrenite se. Ovo su dani kada bi moglo zaiskriti na terasi lokalnog kafića, u sasvim neobavaznim druženjima uz kafu ili na putu do škole. Ako ste u vezi, oboje ćete se kretati više nego inače. Možda ćete i putovati.

 

KARIJERA: Rado biste promenili svoj način procene ljudi. Poradićete na tome. Ovog puta vaši kriterijumi biće viši, a pratiće ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Putem jasnije komunikacije sklapaćete nove poslovne dogovore.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Moguća su kraća putovanja.

 

PROČITAJTE JOŠ: Vikend u kuhinji: Posle praznične trpeze vreme je za flekice sa kupusom

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdrža osoba. Pokušajte da je pirhvatite onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

 

KARIJERA: Isprobavaćete različite opcije poslovanja. Neki će se čak usuditi i da riskiraju. Ova igra doneće vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Umetnici pred publikom imaće sve više posla, a aplauz neće izostati.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Poradićete na svom stilu. Menjajte ga.

 

RIBE

 

LJUBAV: Neobavezna druženja uz kafu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete da u potpunosti pokažete ono što osećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše. Idite polako.

 

KARIJERA: U temama povezanim s finansijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati da sagledate, proanalizirate i donesete odluke koje će usmeriti dalji tok razvoja. Pokušajte da budete što objektivniji i ne žurite.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vežbajte disanje za opuštanje.

 

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Rak, Jarac, Blizanac

 

Novi nedeljni horoskop možete da pratite svake nedelje na informativnom portalu zrenjaninski.com.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM