Foto dana Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Mažoretkinje prodefilovale gradom, organizovan i „Family day“

mažoretkinje
Foto: Zoran Bogaroški

Zapažen nastup imali su gosti iz Herceg Novog sinoć na Trgu slobode, gde su, uz taktove gostujućeg Duvačkog orkestra, defilovale mažoretkinje.

 

Nastup atraktivnih lepotica iz grada sa crnogorske obale Zrenjaninci su lepo ispratili. A četrdesetak gostiju, koliko ih je u delegaciji iz Herceg Novog u našem gradu, danas idu na izlet u Idvor, da obiđu rodno mesto velikog naučnika Mihajla Pupina.

 

Pročitajte još: Povorka fijakera pošla iz Gradske bašte da najavi „Dane piva“ (Foto)

 

Upriličen je, takođe, i defile učesnika Međunarodnog festivala folklora „Lala“, koji se održava u okviru manifestacije „Dani piva“.

 

 

Sinoć je održan i tradicionalni Gomex „Family day“, takođe na glavnom gradskom trgu u Zrenjaninu. Prvi deo manifestacije „Family day“ bila je humanitarna revija košarke „Daj koš – pogodi za život“.

 

Ovaj događaj sastoji se u izvođenju slobodnih bacanja i prikupljanju sredstava za pomoć oboleloj deci u procesu lečenja. Kao i prethodne godine, celokupan prihod od ove aktivnosti namenjen je fondaciji „Zajedno za život“.

 

Drugi deo manifestacije „Family day“ bio je dečiji karaoke muzički festival „Mini Soundlovers“.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak