Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

EKSKLUZIVNO: U Zrenjaninu se snima nastavak serije „Državni službenik“

državni službenik

Na nekoliko lokacija u našem gradu upravo padaju klape novih epizoda serije „Državni službenik“. Filmska ekipa trenutno je u Svetosavskoj ulici. Ekipa portala zrenjaninski.com imala je priliku da prisustvuje ovom snimanju.

 

Producenti su iskoristili državni poraznik i neradni dan, kako bi sa što manje problema sa retkim prolaznicima snimili kadrove nove sezone serije „Državni službenik“.

 

Naš grad, i posebno neke lokacije, kao Svetosavska ulica, idealni su za kadrove koji zahtevaju neke osobenosti, kolovoz pod kaldrmom, velelepna zdanja i slično. To filmske ekipe u poslednje vreme obilato koriste.

 

Pročitajte još: Na repertoaru epski spektakl „Bitka za Midvej“ i koncert Šakire (Video)

 

U ovoj seriji, inače, glume renomirana imena kao što su Milan Marić, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Nebojša Dugalić…

 

„Državni službenik“ je srpska kriminalistička televizijska serija čiji su tvorci Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov.

 

Ovo je savremena i uzbudljiva priča o agentima BIA-e koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije pretnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga, to jest u okolnostima savremene geopolitičke situacije.

 

Junaci su mladi ljudi pritisnuti bremenom ogromne odgovornosti velikim delom proistekle iz širokih ovlašćenja koja njihova pozicija nosi.

 

Glavni junak je Lazar, mladi agent u usponu, koji pokušava da nađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kad se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kad više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasao svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM