Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Na repertoaru epski spektakl „Bitka za Midvej“ i koncert Šakire (Video)

bitka za midvej
Bitka za Midvej

Ratna akcija „Bitka za Midvej“, u režiji Rolanda Emeriha, prikazuje se premijerno u bioskopu CineStar Zrenjanin u terminima od 19.30 i 22.05 časova.

 

U pitanju je epski spektakl o bitci za Midvej, glavnoj prekretnici na pacifičkom frontu tokom Drugog svetskog rata, s bogatom glumačkom ekipom i rediteljem „Dana nezavisnosti“.

 

Bitka kod Midveja započela je 4. aprila 1942. godine. Bila je to odlučujuća pobeda SAD-a protiv Japana za vreme Drugog svetskog rata. Tokom četvorodnevne borbe u vazduhu i na moru, brojčano nadjačana vojska SAD-a uspela je da uništi i četiri japanska nosača aviona i izgubi samo jedan svoj, Jorktaun. Japanska mornarica do tada je bila nepobediva.

 

U filmu „Bitka za Midvej“ uloge tumače Patrick Wilson, Luke Evans, Dennis Quaid, Aaron Eckhart, Nick Jonas i drugi.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin u sredu, 13. novembra, od 20 časova, možete pogledati snimak koncerta čuvene kolumbijske pevačice Šakire.

 

„Shakira in Concert: El Dorado World Tour“ na velika platna donosi njen najveći show ikada uz hitove kao što su „Chantaje“ i „La Bicicleta“, kao i niz pesama iz njene dvadesetogodišnje karijere uključujući „Hips don’t lie“, „Waka Waka“ i „Estoy aqui“.

 

Prema Shakirinim rečima, u filmu se ističe šta je sve bilo potrebno da se održi neverovatna turneja u 22 zemlje, a čiji je početak morao da bude odložen zbog njenih zdravstvenih problema sa glasnim žicama.

 

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i sledeći filmovi: „Dr Sleep“, „Porodica Adams“, „Gde si pošla, Bernadet?“, „Terminator: Mračna sudbina“, „Fiksizi: Majstorčići“, „Ekipa“, „Ovčica Šone Film: Farmagedon“, „Grdana: Gospodarica zla“, „Džoker“ i „Jeti: Snežni čovek“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM