Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Za četvrtak najavljena isključenja struje u Zrenjaninu i Bočaru

isključenja struje

Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži delovi grada i jednog sela ostati bez struje u četvrtak, 21. oktobra.

 

Od 8.30 do 12.30 časova bez struje će ostati delovi ulica Žarka Zrenjanina i Miloša Crnjanskog, kao i cele ulice Zelengorska, Koste Turkulja i Kapetana Koče u Zrenjaninu. Bez struje će ostati i svi objekti od kružne raskrsnice na putu za Kikindu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Jedinstveno na našem tržištu: PVC STOLARIJA vrhunskog kvaliteta

 

Od 9.15 do 11.15 časova bez struje će biti deo zrenjaninskog naselja 4. jul, od broja 13 do broja 50, market “Idea”, deo ulice Laze Kostića, od Dositeja Obradovića do Uroša Predića, kao i Jug Bogdanova 1, 3, 5, 7, 7a, 7b i pripadajući lokali.

 

Od 11.30 do 13.30 sati struje neće imati delovi ulica Save Tekelije, od Toše Jovanovića do Dositeja Obradovića; Jug Bogdanove, od Save Tekelije do Đure Jakšića; Dositeja Obradovića 1, 1a, 1b, 1v, 1g, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 12a, 12b, 12v, 12g, zatim Toše Jovanovića i Dr Kornela Radulovića, od Save Tekelije do Nikole Pašića; kao i cele ulice Koče Kolarova i Frankopanova, i lokali u nekadašnjim “Dečjim snovima” i tržnom centru “Mala varoš” u Zrenjaninu.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Od 9.30 do 11 časova struje neće imati deo Jugoslovenske ulice u Bočaru.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM