Marketing Vesti Zrenjanin

Jedinstveno na našem tržištu: PVC STOLARIJA vrhunskog kvaliteta

pvc stolarija

Nikad nije kasno da zamenite dotrajalu stolariju. Sada vam se pruža prilika da to učinite tako što ćete za povoljnu cenu dobiti vrhunski kvalitet. Najkvalitetnija PVC stolarija vas čeka u Premiji PVC.

 

PREMIJA PVC na najbolji način uskladila je cene i odličan kvalitet PVC stolarije, koji garantuje da će ove zime u vašem domu biti toplo, a računi za grejanje niski.

 

Kvalitetna PVC stolarija koju nudi Premija PVC čuva i vaš dom i vaš novčanik.

 

Premija PVC nudi najpovoljniju gotovu PVC stolariju na tržištu. Novo na tržištu je profil 7 komora, sa 3 dihtung gume, duplo termoizolaciono staklo 24mm i 1,5mm čelično ojačanje. Profil sadrži nemačke okove, kip mehanizam i najjače 3D šarke.

 

Iz bogate ponude izdvajamo i prozore Super Class – 81 mm toplotni izolacioni 7-komorni PVC profil u okviru krila i okvira. Ovi prozori su sa toplim ivicama, trostrukim zaptivanjem, čeličnom armaturom i povećanom zvučnom izolacijom.

 

Ovo je samo deo bogate ponude, a još mnogo toga vas čeka na prodajnim mestima Premije PVC.

 

Isporuka je ODMAH.

 

Premija PVC je poznata po tome što su joj potrebe kupaca na prvom mestu. Zato je, pored postojećih, otvoreno novo prodajno mesto u Mladenovcu, a u planu je otvaranje dobro opremljenih prodajnih mesta u još nekoliko gradova u Srbiji.

 

Zrenjanincima preporučujemo da posete prodajna mesta Premije PVC u Novom Sadu, Temerinski put bb kod Rode (telefon 063/518-318) ili u Zemunu, Autoput za Novi Sad 103 (telefon 063/518-517).

 

Zapratite firmu Premija PVC i na Fejsbuku i ostanite informisani o svim novitetima.

 

U nastavku pogledajte deo ponude i na kojim se sve lokacijama nalaze prodajna mesta. Na raspolaganju vam je i sajt premijapvc.rs

 

pvc stolarija

pvc stolarija

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM