Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Za četvrtak najavljena isključenja struje u gradu i jednom selu kraj Zrenjanina

isključenja struje

Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži delovi grada i Melenaca ostati bez struje u četvrtak, 25. maja.

 

PROČITAJTE JOŠ: Potrebni vozači: Ako tražite posao, ovo je nova prilika da se zaposlite

 

Od 7.30 do 13.15 časova struje neće imati delovi ulica Žarka Ostojina, od Milovana Mijatova do Njegoševe; Ive Lole Ribara, od Svetozara Markovića do Njegoševe; Branka Radičevića, od Svetozara Markovića do Njegoševe; 3. oktobra, od Milovana Mijatova do Njegoševe; Vujice Vujanova, od Maksima Gorkog do Lenjinove; Srpskih vladara, od Braće Mijatov do Lenjinove; Svetozara Markovića, od Žarka Adamova do 3. oktobra; Maksima Gorkog, od Vujice Vujanova do Vuka Karadžića; Braće Barnić, od Vujice Vujanova do 3. oktobra; Braće Mijatov, od Srpskih vladara do 3. oktobra; Lenjinove, od Srpskih vladara do 3. oktobra; Njegoševe, od Srpskih vladara do 3. oktobra; kao i ulica Đure Daničića, uključujući i objekte „Eko-gradnje“ i „Melpetrola“ u Melencima.

 

PROČITAJTE JOŠ: Svadba o kojoj maštate: Ne uskraćujte sebi snove, jer ima neko ko može da vam ih ostvari

 

Od 9 do 13.30 časova bez struje će ostati deo ulice Janka Veselinovića u Zrenjaninu.

 

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi se odlažu.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak