Marketing Vesti Zrenjanin

Svadba o kojoj maštate: Ne uskraćujte sebi snove, jer ima neko ko može da vam ih ostvari

svadba

Želite svadbu iz snova. Želite da vaša svadba bude takva da je se sećaju svi gosti i da se o njoj priča godinama.

 

Sve ono o čemu maštate, može da postane vaša stvarnost. Ne uskraćujte sebi snove, jer postoji neko ko može da vam ih ostvari.

 

Za ostvarenje svih vaših snova tu je HOTEL VOJVODINA iz Zrenjanina. Vaš pouzdan prijatelj spreman je da učini sve da vam najznačajniji dan u životu protekne najlepše moguće.

 

Restoran „Elegant“, sa kapacitetom do 250 gostiju, i restoran „Ekskluziv“, sa kapacitetom od 150 gostiju, na raspolaganju su vam kako bi se sve zvanice smestile na najadekvatniji način i kako bi mogle da se prepuste svadbenom veselju.

 

Spajanjem ova dva restorana, dobija se kapacitet do 400 mesta.

 

Mladenci posle celodnevnog svadbenog veselja imaju na raspolaganju luksuzni apartman, kako bi im najvažniji dan prošao savršeno.

 

Hotelski kompleks u svom sastavu ima prostrani parking, koji je na raspolaganju gostima. Ukoliko je gostima potreban smeštaj, hotel vam nudi sobe po posebnim cenama.

 

Ukusna hrana, odličan izbor pića, vrhunska usluga, ono je na šta su u Hotelu „Vojvodina“ naročito ponosni.

 

Hotel „Vojvodina“ ima niz spremnih ponuda, ali u svakom trenutku je mogu prilagoditi vašim željama.

 

Neka vama tako poseban dan protekne baš onako kako ste zamišljali – savršeno. Ali, kako ništa ne biste prepustili slučajnosti, rezervišite vaš termin i počnite da sanjate.

 

Broj telefona za sve informacije i rezervacije je +381 23 561 233 ili 064 640 14 83.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak