Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Samo dve pošte u gradu biće otvorene u sredu, 11. novembra

Javna prodaja robe iz neisporučenih pošiljki obavljena je danas u zgradi Pošte Srbije, u Zrenjaninua učestvovalo je nekoliko desetina naših sugrađana. Pre početka prodaje u 10 časova, zainteresovani su imali priliku da sat vremena razgledaju izloženu robu. A najviše je bilo garderobe i obuće, zatim polovnih mobilnih telefona, bušilica, brusilica i drugih alatki, knjiga, romana i drugih sitnica. Zanimljivo je da je bilo i nekoliko pakovanja eko briketa, kao i jedan drveni konjić za dečju zabavu. Cene su bile veoma prihvatljive a nije bilo licitacije već su učesnicima javne prodaje deljeni brojevi i po brojnom redosledu mogli su da kupuju. -I prethodne tri prodaje urađene su deljenjem brojeva pre početka, a učesnicima je rečeno da se dogovore, da uzimaju nekolkio stvari pa puste naredne da i oni kupuju. – kaže Dejan Đorđević, predsednik komisije koja organizuje prodaju neisporučenih pošiljki.

Samo dve pošte u Zrenjaninu radiće u sredu, 11. novembra, saopšteno je danas iz Javnog preduzeća “Pošta Srbije” – Područne jedinice Zrenjanin.

 

Tog dana se obeležava državni praznik, Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Pošto je u pitanju neradni dan, neće raditi ni pošte u gradu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kvalitetna a povoljna ponuda najtraženijih artikala u “Ogrevu”

 

Izuzetak su pošta 23116 (Univerexport, Barska bb) i pošta 23117 (Univerexport, Junaka Milana Tepića bb).

 

Ove pošte će u sredu, 11. novembra, raditi po uobičajenom radnom vremenu, odnosno od 7 do 20 časova.

 

PROČITAJTE JOŠ: Super klima – super popust: Ovako dobra prilika se ne propušta!

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM