Marketing Vesti Zrenjanin

Kvalitetna a povoljna ponuda najtraženijih artikala u “Ogrevu”

akcija nedelje u ogrevu

I ove nedelje su u “Ogrevu” spremili kvalitetnu, a povoljnu ponudu najtraženijih artikala. U prodajnim objektima ove kompanije možete pronaći fasadni stiropor različite debljine, po ceni od 159,00 do 318,00 rsd/m2, gips-kartonske ploče Technogips debljine 9,5 mm, po ceni od 159,00 rsd/m2, kao i visoko perivu boju za unutrašnje zidove Vitex Teflon White, po ceni od 864 rsd/kom.

 

Iz asortimana keramičkih pločica izdvajamo vanvremensku crno-belu kombinaciju atraktivnog, poliranog granita većih dimenzija. On je idealan za kombinovanje i upotrebu kako u kupatilu, tako i u ostalim prostorijama vašeg doma. Njegova cena je 2.299,00 rsd/m2.

 

Moderno kupatilo zahteva i moderne slavine. Stoga možete iskoristiti priliku za kupovinu D-vise seta 3 u 1, nemačkog proizvođača Kludi, koji sadrži bateriju za umivaonik, kadu i ručicu tuša sa kliznom šipkom po ceni od 20.494,00 rsd.

 

Pored navedenog, u “Ogrevu” možete nabaviti grejna tela i različite vrste ogrevnog materijala po povoljnim uslovima. Ove nedelje na akciji je više vrsta uglja po ceni od 8.990,00 rsd/t.

 

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica prilikom odabira artikala za uređenje vašeg doma, stručni savet iskusnih prodavaca će vam sigurno pomoći da donesete pravu odluku.

 

“Očekujemo vas. Dobro nam došli”, poručuju iz kompanije “Ogrev”.

 

Pratite „Ogrev“ i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

 

akcija nedelje u ogrevu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM