Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Raspored kontejnera za kabasti otpad za period od 21. do 24. oktobra

akcija iznošenja kabastog otpada
Foto: Pixabay

JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina, u saradnji sa svim gradskim mesnim zajednicama, organizuje jesenju akciju iznošenja kabastog otpada.

 

Akcija će trajati do 1. novembra i sprovodi se tako što će u svakoj mesnoj zajednici, po dva dana, biti postavljeni kontejneri zapremine pet kubnih metara, koji će se prazniti svakodnevno.

 

PROČITAJTE JOŠ: Hiperbarična terapija doprinosi poboljšanju vašeg opšteg zdravlja

 

Kontejneri za kabasti otpad će se u četvrtak i petak, 21. i 22. oktobra, nalaziti na području Mesne zajednice “Sonja Marinković”.

 

Kontejneri će biti postavljeni na uglovima ulica Veljka Petrovića i Slobodana Penezića; Dimitrija Tucovića i Goce Delčeva; Heroja Pinkija i Stražilovske, Lava Tolstoja i Slobodana Penezića, i u ulici 9. januara – kod spomenika Sonji Marinković.

 

U subotu i nedelju, 23. i 24. oktobra, kontejneri će se nalaziti na teritoriji Mesne zajednice “Veljko Vlahović”.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Biće postavljeni na uglovima ulica Mošorinske i Zlatiborske; Mošorinske i Južnobanatskog odreda; Tihomira Ostojića i Žabaljske; u Žabaljskoj ulici – kod dečijeg igrališta, i na uglu Panonske ulice.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM