Marketing Vesti Zrenjanin

Hiperbarična terapija doprinosi poboljšanju vašeg opšteg zdravlja

hiperbarična terapija

Kad već možete, častite svoje telo i svoj mozak čistim kiseonikom. Čisti kiseonik je lek za vaše telo i za vašu dušu.

 

Ako ste zdravi, hiperbarična terapija povećaće vam snagu, poboljšati memoriju i doprineti poboljšanju vašeg opšteg zdravlja. Boravak u hiperbaričnoj komori vašoj koži će učiniti čudo.

 

Ukoliko imate neki zdravstveni problem, hiperbarična terapija će vam pomoći da dobar deo tih problema ublažite ili rešite.

 

Najbolje rezultate hiperbarična terapija postiže kod infekcije tkiva, opekotina, preloma kostiju koji sporo zarastaju, poremećaja cirkulacije, šećerne bolesti…

 

Osim toga, izuzetno je značajna i za sportiste. Korišćenjem hiperbarične komore, sportisti poboljšavaju opšte stanje svog organizma. Terapija može biti od posebnog značaja u slučaju povreda ili preloma. Komora skraćuje vreme oporavka od povrede i garantuje brži povratak treninzima i vežbama.

 

hiperbarična komora

 

Tretmani dokazano povećavaju snagu organizma, uvećavaju energiju i izdržljivost. Telo se oslobađa stresa i napetosti, umor nestaje, a san se poboljšava. Iz krvotoka se eliminišu toksini, a imunitet se pojačava.

 

Efekti tretmana su i bolja memorija i koncentracija, usporavanje starenja i podmlađivanje kože i svih ostalih organa. Baš sve što nam je ovih dana i meseci potrebno.

 

Zakažite sebi termin u hiperbaričnoj komori „Oxybaric“, koja se nalazi u Karadžićevoj ulici u Zrenjaninu. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 061 31 81 667.

 

Važno je napomenuti da se posebno vodi računa o higijeni i zdravstvenoj bezbednosti korisnika usluga i da svaki korisnik usluge dobija svoju masku, koju samo on koristi.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.