Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Raspored kontejnera za kabasti otpad za narednu nedelju

raspored kontejnera

Od sutra počinje jesenja akcija odnošenja kabastog otpada koju u gradskim mesnim zajednicama sprovodi JKP “Čistoća i zelenilo” iz Zrenjanina.

 

U ponedeljak i utorak, 5. i 6. oktobra, kontejeneri za kabasti otpad biće postavljeni u Mesnoj zajednici “Zeleno polje”. Nalaziće se na uglovima ulica Bačke i Crnogorske, Šumadijske i Baranjske, Augusta Cesarca i Sremske, Hercegovačke i Josifa Pančića, kao i na uglu ulice Petra Kovalića – prolaz iz Bagremove.

 

U sredu i četvrtak, 7. i 8. oktobra, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici “Dositej Obradović”. Nalaziće se na raskrsnici ulica Laze Kostića i Travničke, Uroša Predića i Konstantina Danila, Pančevačke i Vardarske, u ulici Aleksandra Belića 12, kao i kod bazena.

 

PROČITAJTE JOŠ: Ovi delovi grada i ove ulice neće imati struje u ponedeljak, 5. oktobra

 

I u petak i subotu, 9. i 10. oktobra, kontejneri će se nalaziti u Mesnoj zajednici “Dositej Obradović”. Biće postavljeni na uglovima ulica Save Tekelije i Toše Jovanovića, Toše Jovanovića i Frankopanove, u naselju “Ruža Šulman” – kod škole “2. oktobar”, u naselju 4. jul, kao i na platou Žitnog trga, na delu parkinga koji nije popločan.

 

Više o ovoj akciji možete PROČITATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM