Servisne informacije Vesti Zrenjanin

Ove ulice u Zrenjaninu i Melencima neće imati struje u sredu

bez struje

Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži delovi grada i Melenaca ostati bez struje u sredu, 31. maja.

 

PROČITAJTE JOŠ: Trosobna kuća od 98 kvadrata za 15.000 evra: Objekat zahteva ozbiljnu adaptaciju (Foto)

 

Od 7.30 do 13.15 časova bez struje će ostati delovi ulica Žive Brcanskog, od Žarka Ostojina do Branka Radičevića; Vladimira Nazora, od Žarka Adamova do Vuka Karadžića; Milovana Mijatova, od Srpskih vladara do Branka Radičevića; Žarka Adamova, od Svetozara Markovića do Milovana Mijatova; Srpskih vladara, od Braće Mijatov do Lenjinove; Svetozara Markovića, od Žarka Adamova do 3. oktobra; Maksima Gorkog, od Vujice Vujanova do Vuka Karadžića; Braće Barnić, od Vujice Vujanova do 3. oktobra; Braće Mijatov, od Srpskih vladara do 3. oktobra; Lenjinove, od Srpskih vladara do 3. oktobra; Njegoševe, od Srpskih vladara do 3. oktobra; kao i cele ulice Đure Daničića, Žarka Ostojina, Ive Lole Ribara, Branka Radičevića, 3. oktobra i Vujice Vujanova, te objekti „Eko-gradnje“ i „Melpetrola“, u Melencima.

 

Od 8.30 do 10.30 časova struje neće imati deo ulice Vojvode Petra Bojovića, od Koče Kolarova do Save Tekelije, u Zrenjaninu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Izdaje se lokal u naselju Lesnina: Odlično mesto za vaš biznis (Foto)

 

Od 9 do 13.30 sati struje neće imati deo ulice 9. januara, od Dušana Vasiljeva do pruge, i to parna strana, kao i cela ulica Janka Veselinovića, u Zrenjaninu.

 

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi se odlažu.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak