• Većina članova Narodne stranke u Zrenjaninu odlučila da pređe kod Miroslava Aleksića

    Većina članova Narodne stranke u Zrenjaninu odlučila je da napusti političku partiju čiji je lider Vuk Jeremić i priključi se novoformiranom Narodnom pokretu Srbije koji predvodi narodni poslanik Miroslav Aleksić.   Predsednica Gradskog odbora Narodne stranke Zrenjanin u ostavci Nataša Velemir je u saopštenju dostavljenom medijima istakla da je 70 odsto zrenjaninskog ogranka rešilo da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Većina članova Narodne stranke u Zrenjaninu odlučila da pređe kod Miroslava Aleksića

    Većina članova Narodne stranke u Zrenjaninu odlučila je da napusti političku partiju čiji je lider Vuk Jeremić i priključi se novoformiranom Narodnom pokretu Srbije koji predvodi narodni poslanik Miroslav Aleksić.

     

    Predsednica Gradskog odbora Narodne stranke Zrenjanin u ostavci Nataša Velemir je u saopštenju dostavljenom medijima istakla da je 70 odsto zrenjaninskog ogranka rešilo da se priključi novoformiranom pokretu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Postavljen vršilac dužnosti zamenika načelnika Gradske uprave Zrenjanin

     

    – Jedan broj članova je ostao dosledan u nastavku borbe protiv ovog režima pod okriljem Narodne stranke. To ne znači slabljenje jedne organizacije, već samo duplo jaču borbu za promenu sistema i loše vlasti – ocenila je Velemir.

     

    Ona je naglasila da su usled unutarstranačkih razmimoilaženja mišljenja i stavova po pitanju daljeg funkcionisanja organizacije doneli odluku da svoje političko delovanje nastave u drugom pravcu.

     

    – Veliki deo članstva je jednoglasno istupio iz Narodne stranke i pridružio se Narodnom pokretu Srbije. Duboko verujemo da je Narodni pokret Srbije, sa Miroslavom Aleksićem na čelu, politički pravac kom treba da težimo u borbi za pravednu i slobodnu državu za koju se već godinama zajednički borimo. Sama činjenica da je 106, od ukupno 126 organizacionih jedinica, napustilo Narodnu stranku i pridružilo se Narodnom pokretu Srbije, govori o većinskom stavu članstva koji put vide kao ispravan – podvukla je Nataša Velemir.

     

    Poručila je i da Narodni pokret Srbije kao osnovnu misiju ima rušenje režima Aleksandra Vučića i kriminalne vlasti.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – U budućnosti našu organizaciju vidimo kao lidera u borbi protiv kriminala i korupcije koji će narodu ove zemlje moći da ponudi rešenja za ekonomski rast, socijalna prava i konačni osećaj dostojanstva – zaključila je Velemir.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika