• Postavljen vršilac dužnosti zamenika načelnika Gradske uprave Zrenjanin

    Diplomirana pravnica Aleksandra Odavić Mak je, rešenjem Gradskog veća, postavljena za vršioca dužnosti zamenika načelnika Gradske uprave Zrenjanina.   Ona je juče stupila na ovu dužnost.   PROČITAJTE JOŠ: Deseti protest protiv nasilja: Zrenjaninci moraju da žive kao sav normalan svet   „Uvidom u personalni dosije Aleksandre Odavić Mak utvrđeno je da imenovana ispunjava sve […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Postavljen vršilac dužnosti zamenika načelnika Gradske uprave Zrenjanin

    Diplomirana pravnica Aleksandra Odavić Mak je, rešenjem Gradskog veća, postavljena za vršioca dužnosti zamenika načelnika Gradske uprave Zrenjanina.

     

    Ona je juče stupila na ovu dužnost.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Deseti protest protiv nasilja: Zrenjaninci moraju da žive kao sav normalan svet

     

    „Uvidom u personalni dosije Aleksandre Odavić Mak utvrđeno je da imenovana ispunjava sve uslove za postavljenje na mesto vršioca dužnosti zamenika načelnika Gradske uprave“, navodi se u obrazloženju.

     

    Aleksandra Odavić Mak svojevremeno je bila načelnica Gradske uprave Zrenjanin, gde je došla sa pozicije predsednice tadašnjeg Opštinskog suda u ovom gradu.

     

    U međuvremenu je podnela ostavku na funkciju načelnika Gradske uprave, što je i konstatovano na sednici Gradskog veća održanoj 10. jula 2012. To je učinila pošto je došlo do smene vlasti u gradu na Begeju i nakon što su, umesto Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine, vladajuću većinu formirali Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije, sa svojim koalicionim partnerima.

     

    Međutim, kasnije je imenovana za načelnicu Opštinske uprave Plandište.

     

    Odavić Mak preuzima funkciju zamenika načelnika Gradske uprave Zrenjanin nakon što je diplomirani pravnik Miloš Korolija pre nekoliko meseci podneo pismenu ostavku na to mesto.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za novog načelnika ranije je imenovan član Srpske napredne stranke, master pravnik Nenad Domjeskov. Zanimljivo je da na zvaničnom sajtu Grada Zrenjanina i dalje nije objavljena njegova biografija, pa građani ne mogu da saznaju šta ga je preporučilo za ovako odgovornu funkciju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika