• Uz Gorana Kneževića još četvoro odbornika danas podnelo ostavke

    Uz predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu Gorana Kneževića, još četvoro odbornika je danas podnelo ostavke na te funkcije. Skupština je usvojila njihove ostavke i donela rešenje o prestanku mandata.   Knežević je ostavku podneo pismenim putem i nije se pojavio na današnjem zasedanju lokalnog parlamenta. A na samoj sednici ostavke su podneli […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uz Gorana Kneževića još četvoro odbornika danas podnelo ostavke

    Uz predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu Gorana Kneževića, još četvoro odbornika je danas podnelo ostavke na te funkcije. Skupština je usvojila njihove ostavke i donela rešenje o prestanku mandata.

     

    Knežević je ostavku podneo pismenim putem i nije se pojavio na današnjem zasedanju lokalnog parlamenta. A na samoj sednici ostavke su podneli i dr Ivana Tešić, Miroslava Najdanovski, dr Jasmina Vujanov i dr Vladimir Arbutinov.

     

    Ivana Tešić je aktuelna direktorka Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, dok je Vladimir Arbutinov njen savetnik za medicinska pitanja. Jasmina Vujanov je doktorka medicine, a Miroslava Najdanovski je naša proslavljena plivačica.

     

    Svo četvoro su nestranačke ličnosti koje su bile na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Simo Salapura: Neću bežati od problema, ali neću ni olako davati obećanja

     

    Niko od njih nije obrazložio zbog čega se povlači iz lokalnog parlamenta.

     

    Na današnjem zasedanju, inače, izabran je i zamenik predsednika Skupštine grada. Tu funkciju će u narednom periodu obavljati Oliver Mitrović, koji je u prethodnom mandatu predsedavao gradskom Skupštinom.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]