• Simo Salapura: Neću bežati od problema, ali neću ni olako davati obećanja

    U prvom obraćanju nakon izbora za gradonačelnika, Simo Salapura je poručio da poverenje koje je aktuelna vlast dobila od sugrađana mora da bude pretvoreno u pobedu Zrenjanina.   – Vizija Zrenjanina kao modernog grada, grada budućnosti, duboko je usađena u meni. Kao sportista sam naučio da za odlučan duh ne postoji reč nemoguće. Iza nas […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Simo Salapura: Neću bežati od problema, ali neću ni olako davati obećanja

    U prvom obraćanju nakon izbora za gradonačelnika, Simo Salapura je poručio da poverenje koje je aktuelna vlast dobila od sugrađana mora da bude pretvoreno u pobedu Zrenjanina.

     

    – Vizija Zrenjanina kao modernog grada, grada budućnosti, duboko je usađena u meni. Kao sportista sam naučio da za odlučan duh ne postoji reč nemoguće. Iza nas postoje ozbiljni rezultati, ali naš pogled mora biti usmeren unapred – rekao je Simo Salapura.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Simo Salapura novi gradonačelnik, Saša Santovac njegov zamenik

     

    On je naglasio da neće bežati od problema, ali da neće ni olako davati obećanja.

     

    – Danas neću detaljno govoriti o fabrici vode, o obilaznici, auto-putu, kafileriji i svemu onome što se nameće kao tema. Svestan sam nedovršenog posla koji moramo završiti, kako bi Zrenjanin još brže krenuo napred. Dela moraju govoriti više od reči – zaključio je Salapura, uz poruku: „Živeo Zrenjanin“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika