• U Zrenjaninu i Beogradu obeležena godišnjica ubistva dr Zorana Đinđića

    Članovi zrenjaninskog odbora Demokratske stranke obeležili su danas u Zrenjaninu i Beogradu godišnjicu ubistva premijera Srbije dr Zorana Đinđića.   „Danas obeležavamo godišnjicu ubistva prvog demokratski izabranog premijera Srbije i predsednika Demokratske stranke dr Zorana Đinđića. Ovom prilikom šaljemo snažnu poruku građanima da nismo i nećemo odustati od borbe za dostojanstven život u Srbiji“, poručila […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U Zrenjaninu i Beogradu obeležena godišnjica ubistva dr Zorana Đinđića

    Članovi zrenjaninskog odbora Demokratske stranke obeležili su danas u Zrenjaninu i Beogradu godišnjicu ubistva premijera Srbije dr Zorana Đinđića.

     

    „Danas obeležavamo godišnjicu ubistva prvog demokratski izabranog premijera Srbije i predsednika Demokratske stranke dr Zorana Đinđića. Ovom prilikom šaljemo snažnu poruku građanima da nismo i nećemo odustati od borbe za dostojanstven život u Srbiji“, poručila je Demokratska stranka.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Petoro Zrenjaninaca na izbornoj listi “Boris Tadić – Ajmo ljudi”

     

    Demokrate ocenjuju da se naše društvo nalazi u sveopštoj krizi.

     

    „Kao direktna posledica krize društva, koja je još dublja nego što se na prvi pogled čini, iza nas je godina u kojoj je režim Aleksandra Vučića pokušao da „na mala vrata“ izvede na slobodu ubicu premijera Zorana Đinđića. U tome još uvek nisu uspeli, ali nemamo ni trunku sumnje da će nastaviti sa svojim naporima. To našu posvećenost da održimo sećanje na Zorana Đinđića i da do smene vlasti dođe što pre čini još važnijom“, saopštila je DS.

     

    U saopštenju se dodaje da Demokratska stranka predstavlja branu jednoumlju još od svog osnivanja.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Smenili smo Miloševićev režim, smenićemo i Vučićev. Mi to možemo, mi to hoćemo i mi ćemo to i uraditi zajedno sa građanima Srbije“, navodi DS.

     

    godišnjica ubistva dr zorana đinđića

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]