• Suverenisti održali tribinu u Zrenjaninu i predstavili građanima svoj program

    Tribina na kojoj je predstavljena lista „Suverenisti“, kao i njihova kandidatkinja za predsednicu Srbije Branka Stamenković, održana je u konferencijskoj sali hotela „Vojvodina“ u Zrenjaninu.   Okupljenima su se obratili predsednik stranke Dosta je bilo Saša Radulović, te predstavnici Pokreta Živim za Srbiju Tamara Bradić i Zdrave Srbije, profesor Božidar Mitrović.   PROČITAJTE JOŠ: Boris […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Suverenisti održali tribinu u Zrenjaninu i predstavili građanima svoj program

    Tribina na kojoj je predstavljena lista „Suverenisti“, kao i njihova kandidatkinja za predsednicu Srbije Branka Stamenković, održana je u konferencijskoj sali hotela „Vojvodina“ u Zrenjaninu.

     

    Okupljenima su se obratili predsednik stranke Dosta je bilo Saša Radulović, te predstavnici Pokreta Živim za Srbiju Tamara Bradić i Zdrave Srbije, profesor Božidar Mitrović.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Boris Tadić i Duško Vujošević danas razgovarali sa Zrenjanincima

     

    Zrenjaninci su mogli da čuju i Hanu Adrović iz stranke Dosta je bilo, ali i Vojina Biljića, poznatog beogradskog advokata, kandidata za poslanika DJB i nosioca liste za beogradske izbore.

     

    saša radulović

     

    Građani su tokom diskusije imali priliku da dobiju odgovore na sva pitanja koja su ih zanimala.

     

    „Tribina i predstavljanje su prošli u jako lepoj atmosferi. Uvereni smo da su prisutni odneli sa sobom samo pozitivne utiske. Želimo da se zahvalimo našim sugrađanima na velikom odzivu i interesovanju za suverenističku politiku koju predstavljamo i koja je budućnost“, saopštio je Gradski odbor Dosta je bilo u Zrenjaninu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Suverenisti pozivaju sugrađane da na listi za parlamentarne izbore zaokruže broj 10. Takođe, pozivaju ih da na predsedničkim izborima podrže njihovu kandidatkinju Branku Stamenković i zaokruže broj 3.

     

    Ko su kandidati Suverenista za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije iz Srednjobanatskog okruga možete PROČITATI OVDE.

     

    suverenisti

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]