• Sedam lista u Sečnju, za glasove se nadmeće i Stranka Rusa Srbije

    Sedam lista stranaka i koalicija nadmetaće se u Sečnju za odbornička mesta u lokalnoj skupštini. U odborničkim klupama mesta ima za 23, a kandidata je 122.   Pod rednim brojem 1 je lista koalicije „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, a prvi na njoj je aktuelni predsednik opštine Sečanj, inženjer organizacije rada Predrag Rađenović. Na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sedam lista u Sečnju, za glasove se nadmeće i Stranka Rusa Srbije

    Sedam lista stranaka i koalicija nadmetaće se u Sečnju za odbornička mesta u lokalnoj skupštini. U odborničkim klupama mesta ima za 23, a kandidata je 122.

     

    Pod rednim brojem 1 je lista koalicije „Aleksandar Vučić – Za našu decu“, a prvi na njoj je aktuelni predsednik opštine Sečanj, inženjer organizacije rada Predrag Rađenović. Na drugom mestu je hemijski tehničar Arsen Plahin, a treća je Svetlana Kitić, stručni finansijski radnik. Lista ima 21 kandidata za odbornike, jer su 11. na listi Ivan Vekecki i 22. Milimirka Antić odustali od kandidature u okviru te opcije, a ta mesta su ostala prazna.

     

    „Socijalistička partija Srbije – Ivica Dačić“ druga je na opštinskoj zbirnoj listi. Predvodi je Aleksandar Budiša, pravnik, drugi je Milan Radovanović, magistar ekonomskih nauka, a treća Marija Blanuša, medicinska sestra. Ova lista je u punom kapacitetu od 23 kandidata.

     

    Pročitajte još: Na lokalnim izborima u Žitištu sedam izbornih lista, evo i ko su kandidati

     

    Lista 3 je „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“, na čijem čelu je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Oberknežev. Drugi je poljoprivrednik Milan Dujković, a treći Nenad Marković, takođe poljoprivrednik. Lista ima 20 kandidata, jer su mesta na listi pod brojem 5, 8 i 10 ostala prazna zbog odustanka troje kandidata.

     

    „Savez vojvođanskih Mađara – Ištvan Pastor“, koji je četvrti na zbirnoj listi, ima osmoro kandidata za odbornike. Prvo troje su, po redosledu, Vilmoš Lašanc, poljoprivredni tehničar, drugi je diplomirani ekonomista Ištvan Vereš, a treća vaspitačica Kornelija Mirčić Abel.

     

    Na izborima u Sečnju učestvuju i Milimirka Antić i Vukašin Baćina

     

    Peta lista je „Grupa građana Milimirka Beba Antić – Narod zna“. Prva na listi je Milimirka Antić, diplomirani socijalni radnik, zatim sledi student Aleksandar Gađan, pa ekonomski tehničar Božica Arađan. Lista ima svih 23 kandidata.

     

    Izborna lista „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“ je na broju šest. Lidersku poziciju na listi ima Vukašin Baćina, kojem je u rubrici zanimanje upisano direktor. Drugi je poljoprivredni tehničar Miloš Babić, a treći je vozač Ranko Trišić. Lista ima 18 kandidata za odbornike.

     

    I poslednja, sedma lista, jeste „Stranka Rusa Srbije“ gde je prvi radnik Ilija Peško, drugi je automehaničar Aleksandar Milovanović, a treća poljoprivrednica Tanja Karanović. Lista ima devet kandidata.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]