• Prošle godine podneo ostavku, danas ponovo izabran za gradskog većnika

    Slaviša Vlačić izabran je na današnjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina za člana Gradskog veća. To je bila i prva tačka dnevnog reda 19. po redu sednice lokalnog parlamenta u aktuelnom sazivu.   Zanimljivo je da je Slaviša Vlačić prošle godine podneo ostavku na mesto gradskog većnika.   PROČITAJTE JOŠ: Posle pisanja medija kontrolorima opozicije u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prošle godine podneo ostavku, danas ponovo izabran za gradskog većnika

    Slaviša Vlačić izabran je na današnjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina za člana Gradskog veća. To je bila i prva tačka dnevnog reda 19. po redu sednice lokalnog parlamenta u aktuelnom sazivu.

     

    Zanimljivo je da je Slaviša Vlačić prošle godine podneo ostavku na mesto gradskog većnika.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Posle pisanja medija kontrolorima opozicije u Sečnju isplaćene dnevnice

     

    To je konstatovano na sednici Skupštine grada Zrenjanina održanoj 31. jula 2021. Tada je, umesto Vlačića, za novog člana Gradskog veća izabran Dragan Ćapin, koji je u prethodnom mandatu obavljao funkciju pomoćnika gradonačelnika.

     

    Od sada su i Vlačić i Ćapin članovi Gradskog veća, kojim predsedava gradonačelnik Simo Salapura. Osim njih, u veću se nalaze i zamenik gradonačelnika Saša Santovac, Radovan Višekruna, Vojislav Arsenov, Dragan Gudžev, Marinel Mendrea, Mile Kovačević, Dejan Damjanović, Jožef Stojko, Dragan Vulešević i Saša Kandić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na zvaničnom sajtu Grada Zrenjanina nije navedeno koji su njihovi resori, kao što je ranije bio slučaj. Javnosti nikada nisu predstavljeni ni izveštaji o njihovom dosadašnjem radu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika