• Posle pisanja medija kontrolorima opozicije u Sečnju isplaćene dnevnice

    Predsednik Grupe građana „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“ i šef odborničke grupe u Skupštini opštine Sečanj Vukašin Baćina saopštio je da su tek posle pisanja pojedinih medija kontrolorima ove opozicione grupe na vanrednim lokalnim izborima u opštini Sečanj isplaćene dnevnice.   PROČITAJTE JOŠ: Da li će i Karađorđev park posle rekonstrukcije izgledati kao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Posle pisanja medija kontrolorima opozicije u Sečnju isplaćene dnevnice

    Predsednik Grupe građana „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“ i šef odborničke grupe u Skupštini opštine Sečanj Vukašin Baćina saopštio je da su tek posle pisanja pojedinih medija kontrolorima ove opozicione grupe na vanrednim lokalnim izborima u opštini Sečanj isplaćene dnevnice.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Da li će i Karađorđev park posle rekonstrukcije izgledati kao Plankert?

     

    – Nakon što su portali N1, Nova, Žig info, Danas i zrenjaninski.com preneli naše saopštenje u kome obaveštavamo javnost da jedino kontrolorima na izborima ispred Grupe građana „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“ nisu isplaćene dnevnice za rad, već dan kasnije su im legle uplate na račun. Podsećam da smo u saopštenju ukazali da su, iako su izbori završeni pre mesec i po dana, i mada su kontrolori vlasti pre dve nedelje isplaćeni za rad, naši još čekali dnevnice – naveo je Vukašin Baćina u saopštenju za javnost.

     

    Prema njegovim rečima, ova opoziciona grupa građana zahvalnost duguje slobodnim i nezavisnim medijima jer su oni „jedini način da nas više ne napadaju u tišini i mraku“.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Ovaj naš slučaj je samo jedan mali, ali dobar primer koji pokazuje da bahati SNS funkcioneri još samo zaziru od svetla javnosti. Takođe, drago nam je da smo naterali vlast da radi svoj posao i pokazali joj da ne sme da diskriminiše čuvare kutija samo zbog toga što su bili imenovani ispred jedine opozicione liste na lokalnim izborima u Sečnju. Naša grupa građana je navikla na razne opstrukcije, pritiske, ucene, hapšenja… Zato nam je sve ovo samo još veći motiv da nastavimo još snažnije da zastupamo interese građana opštine Sečanj – poručio je Baćina.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]