• Predstavljamo vam kandidate za pokrajinske poslanike iz srednjeg Banata

    Pokrajinska izborna komisija do sada je proglasila četiri izborne liste za predstojeće pokrajinske izbore, zakazane za 26. april.   Pod rednim brojem jedan, na glasačkom listiću za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, biće izborna lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“. Na drugom mestu je izborna lista „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predstavljamo vam kandidate za pokrajinske poslanike iz srednjeg Banata

    Pokrajinska izborna komisija do sada je proglasila četiri izborne liste za predstojeće pokrajinske izbore, zakazane za 26. april.

     

    Pod rednim brojem jedan, na glasačkom listiću za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, biće izborna lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“. Na drugom mestu je izborna lista „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“. Treća na glasačkom listiću biće izborna lista „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“. Na četvrtom mestu je „Savez vojvođanskih Mađara – Ištvan Pastor“.

     

    Portal zrenjaninski.com objavljuje koji kandidati iz srednjeg Banata se nalaze na ovim izbornim listama.

     

    Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu

     

    ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU: Na listi 11 kandidata iz srednjeg Banata

     

    Kada je reč o izbornoj listi koju su predložili Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri, najbolje rangirana iz ovog regiona je diplomirani ekonomista Stojanka Lekić iz Zrenjanina. Ona se nalazi na 13. mestu liste. Kandidat za pokrajinskog poslanika ispred izborne liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ je i diplomirani inženjer menadžmenta Dejan Panić iz Nove Crnje. On je kandidat Socijaldemokratske partije Srbije i nalazi se na 25. mestu.

     

    Tehničar drumskog saobraćaja Aleksandar Farkaš (SNS) iz Zrenjanina nalazi se na 41. mestu na listi. Diplomirani inženjer tehnologije Matija Kovač (SNS) iz Novog Bečeja je na 53. mestu.

     

    Pročitajte još: Potvrđena izborna lista koalicije „Aleksandar Vučić – Za našu decu“

     

    Master inženjer menadžmenta Darko Bađok (SNS) iz Zrenjanina na 63. je mestu ove liste, a profesorka srpskog jezika i književnosti Danica Stričević (SNS) iz Nove Crnje na 72. mestu. Na 77. mestu je strukovni inženjer tehnologije Miloš Davidović (SNS) iz Žitišta. Mesto posle njega zauzima diplomirani pravnik Marko Šijan (SNS) iz Zrenjanina.

     

    Trgovac Darko Vukoje (SNS) iz Sečnja je na 85. mestu predložene izborne liste. Inženjerka informacione tehnologije Danijela Mićević (SNS) iz Zrenjanina je na 91. mestu.

     

    Na listi čiji je nosilac Aleksandar Vučić, iz Srednjobanatskog okruga nalazi se još i strukovna vaspitačica Jelena Nedin (SNS) iz Novog Bečeja, koja je 105. na listi.

     

    sps

     

    SPS – JS: Željka Milošević peta na listi

     

    Na listi „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“ najbolje rangirana je diplomirani ekonomista Željka Milošević iz Zrenjanina. Ona je peta na listi. Na 11. mestu je zrenjaninski privrednik Željko Malušić, a na 14. magistarka pedagoških nauka Svetlana Babić iz Žitišta.

     

    Na 21. mestu liste je aktuelni direktor Kulturnog centra Zrenjanina Goran Marinković (JS), a mesto ispod njega zauzima pravnik Aleksandar Budiša (SPS) iz Krajišnika. Stomatolog Eleonora Marjanović iz Zrenjanina je 33. na listi, a učenica Milica Vučić iz Zrenjanina se nalazi na 65. mestu.

     

    Pročitajte još: Ovo su kandidati socijalista i SVM za odbornike u Skupštini grada

     

    Konfekcijski tehničar Zlatinka Hanđa (JS) iz Srpske Crnje je 78. na listi. Student Zoran Šemić iz Zrenjanina je na 91. mestu, a radnica Jelena Erdeljan, takođe iz Zrenjanina, na 103. mestu. Pravni tehničar Radovan Mihajlov iz Jarkovca je 104. na listi. Student Nenad Momirski iz Zrenjanina je na 111. mestu, medicinska tehničarka Una Pustinjaković na 115, a strukovni ekonomista Ljiljana Nećakov na 118. mestu.

     

    srs

     

    SRPSKA RADIKALNA STRANKA: Na listi samo dve Zrenjaninke

     

    Na 6. mestu izborne liste „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ nalazi se magistar naftno – gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev iz Boke. Na 18. mestu je master informacionih tehnologija Žarko Jokšić iz Ravnog Topolovca. Preduzetnica Nataša Dragić iz Sečnja nalazi se na 26. mestu. Diplomirani ekonomista Srđan Milić iz Lukićeva je na 32. mestu, a penzioner Nikola Radaković iz Srpske Crnje na 46.

     

    Negovateljica Jasmina Mihajlački iz Stajićeva je 55. na izbornoj listi, dok je poljoprivrednik Mile Šarac iz Aleksandrova na 61. mestu. Poljoprivredna tehničarka Ivana Subić iz Boke zauzima 69. poziciju, a mehaničar Marko Marković iz Jarkovca 78. mesto.

     

    Trgovkinja iz Zrenjanina Ljubica Pantić je 84. na listi, dok je bravar Dragan Radonja iz Ravnog Topolovca na 94. mestu. Radnica Snežana Putnik iz Radojeva nalazi se na 105. mestu izborne liste SRS, a učenica Tamara Milidragović iz Zrenjanina na 113. mestu.

     

    svm

     

    SAVEZ VOJVOĐANSKIH MAĐARA: Na listi 14 kandidata iz srednjobanatskog regiona

     

    Na izbornoj listi „Savez vojvođanskih Mađara – Ištvan Pastor“, na 17. mestu, nalazi se profesorka razredne nastave Eva Požar Halas iz Belog Blata. Na 27. mestu je još jedna profesorka razredne nastave, i to Žužana Kovač iz Torde. Na 37. mestu je profesor tehnike i informatike Atila Bačik iz Nove Crnje.

     

    Rukovodilac proizvodnje Arpad Molnar iz Zrenjanina je na 42. mestu, a agronom Nandor Dvorski iz Novog Bečeja na 52 mestu. Vaspitačica Valentina Đurić iz Zrenjanina je 57. na listi, a profesorica Erika Salma, takođe iz Zrenjanina, nalazi se na 62. mestu.

     

    Agronom Ištvan Budai iz Torde zauzeo je 72. mesto na izbornoj listi. Frizerka Judit Hodi iz Nove Crnje je 82. na listi, administartivni radnik Robert Mesaroš iz Torde nalazi se na 100. mestu, a rukovodilac Gabriel Madaras iz Zrenjanina na 105. mestu.

     

    Pravnica Violeta Mesaroš iz Zrenjanina je 108. na listi, vozač Jožef Tot iz Novog Itebeja 110, a ribar Ištvan Kiš iz Lukinog Sela 111. je na listi.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika