• Predložen kandidat za v.d. direktora „Gradske stambene agencije“

    Odbornici Skupštine grada Zrenjanina bi na sednici, koja je zakazana za utorak, 29. jun, trebalo da imenuju vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća „Gradska stambena agencija“.   Kako saznajemo, za tu funkciju je predložen diplomirani ekonomista Dragomir Radovanac. Radovanac je do sada obavljao funkciju izvršnog direktora „Gradske stambene agencije“.   PROČITAJTE JOŠ: Alisa Kockar (DS): Svima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predložen kandidat za v.d. direktora „Gradske stambene agencije“

    Odbornici Skupštine grada Zrenjanina bi na sednici, koja je zakazana za utorak, 29. jun, trebalo da imenuju vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća „Gradska stambena agencija“.

     

    Kako saznajemo, za tu funkciju je predložen diplomirani ekonomista Dragomir Radovanac. Radovanac je do sada obavljao funkciju izvršnog direktora „Gradske stambene agencije“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Alisa Kockar (DS): Svima je jasno da fabrika vode neće proraditi

     

    Prethodno bi odbornici trebalo da usvoje rešenje o prestanku mandata donedavnom direktoru ovog preduzeća Radiši Dupljanoviću.

     

    Podsetimo, Dupljanović je preminuo krajem aprila u bolnici u Novom Sadu, u 62. godini, od posledica koronavirusa.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Očekuje se da na istoj sednici diplomirana psihološkinja Nevena Montresor bude imenovana za direktorku Centra za pružanje usluga socijalne zaštite „Most“. Ona je do sada bila v.d. direktora te ustanove.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin