• Alisa Kockar (DS): Svima je jasno da fabrika vode neće proraditi

    Poverenica Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu Alisa Kockar izjavila je danas da je svima jasno da fabrika vode u ovom gradu neće proraditi.   PROČITAJTE JOŠ: Gradskim čelnicima pokušali da uruče otpad iskopan u Perlezu (Foto)   – Najveća prevara u istoriji Zrenjanina i dalje traje, iako je odavno svima jasno da fabrika vode […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Alisa Kockar (DS): Svima je jasno da fabrika vode neće proraditi

    Poverenica Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu Alisa Kockar izjavila je danas da je svima jasno da fabrika vode u ovom gradu neće proraditi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Gradskim čelnicima pokušali da uruče otpad iskopan u Perlezu (Foto)

     

    – Najveća prevara u istoriji Zrenjanina i dalje traje, iako je odavno svima jasno da fabrika vode neće proraditi. Uprkos brojnim najavama da će odgovorni biti sankcionisani i da će se u rešavanje problema ponovo uključiti Vlada Srbije, pa i sam predsednik države Aleksandar Vučić, podnete krivične prijave i dalje stoje na sigurnom, u nečijoj fioci. Za to vreme, Zrenjaninci kupuju vodu u prodavnicama – naglasila je Kockar.

     

    Ona se osvrnula i na dolazak novih investitora, uz napomenu da je odnos Srpske napredne stranke prema njima izuzetno problematičan i uvek na štetu građana.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Ulaganja jesu ogromna, ali ne vode ka rešavanju problema, već ka stvaranju novih. Nakon skoro deset godina, od kada je Srpska napredna stranka preuzela vlast, Zrenjaninci i dalje nemaju vodu za piće. A sada moraju da se bore i za očuvanje životne sredine – zaključila je Kockar.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]