• Lideri koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ danas posetili Zrenjanin

    Lideri koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ su danas, u sklopu predizborne kampanje, posetili Zrenjanin.   Sa Zrenjanincima su se, u centralnoj gradskoj ulici, družili nosilac izborne liste „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ na parlamentarnim izborima Marinika Tepić, kandidat za predsednika Srbije Zdravko Ponoš, kao i Dragan Đilas, Zoran Lutovac, Pavle Grbović i Borislav Novaković. Današnjem događaju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Lideri koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ danas posetili Zrenjanin

    Lideri koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ su danas, u sklopu predizborne kampanje, posetili Zrenjanin.

     

    Sa Zrenjanincima su se, u centralnoj gradskoj ulici, družili nosilac izborne liste „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ na parlamentarnim izborima Marinika Tepić, kandidat za predsednika Srbije Zdravko Ponoš, kao i Dragan Đilas, Zoran Lutovac, Pavle Grbović i Borislav Novaković. Današnjem događaju prisustvovale su i kandidatkinje za narodne poslanice iz Zrenjanina Alisa Kockar, Sonja Pernat i Nataša Velemir.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Srpska radikalna stranka predložila kandidate za odbornike u SO Sečanj

     

    General Zdravko Ponoš je istakao da Srbija danas nije demokratska zemlja, već da u njoj vlada privid demokratije.

     

    – Srbija, nažalost, nije demokratska zemlja iz dva razloga. Prvi je što odlazeća Skupština i odlazeći predsednik vladaju tako što krše Ustav. Drugi je što Skupština nije reprezent narodne volje – rekao je Ponoš.

     

    Marinika Tepić: Građane najviše tište mito i korupcija

     

    Marinika Tepić je istakla da su građani nezadovoljni i da žele promene.

     

    – Na naše skupove dolaze slobodni, hrabri ljudi, bez pretnji, bez zastrašivanja… Ljudi koje ne dovoze autobusima popisane da kliču vođi, nego dolaze da podrže najbolje što Srbija danas ima – istakla je Tepić i dodala da građane najviše tište mito i korupcija.

     

    Ona je naglasila da je Zrenjanin, kao i drugi gradovi, doživeo da njime upravljaju ne Zrenjaninci, nego partijski komesari, koji se pitaju za sve, od kadrovske politike do upravljanja budžetom.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Koaliciju „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ čine Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Stranka Makedonaca Srbije, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija i Vlaška stranka.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]