• Nebojša Meljanac izabran za novog predsednika opštine Sečanj

    Nebojša Meljanac iz Srpske napredne stranke novi je predsednik opštine Sečanj, odlučeno je na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Sečanj.   Na prvoj sednici lokalnog parlamenta u novom sazivu izabran je i zamenik predsednika opštine, a to je Milan Grubor, kao i članovi Opštinskog veća, koji će činiti Darko Vukoje, Slobodan Repac, Ljiljana Kitić, Nebojša […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nebojša Meljanac izabran za novog predsednika opštine Sečanj

    Nebojša Meljanac iz Srpske napredne stranke novi je predsednik opštine Sečanj, odlučeno je na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Sečanj.

     

    Na prvoj sednici lokalnog parlamenta u novom sazivu izabran je i zamenik predsednika opštine, a to je Milan Grubor, kao i članovi Opštinskog veća, koji će činiti Darko Vukoje, Slobodan Repac, Ljiljana Kitić, Nebojša Oberknežev, svi članovi Srpske napredne stranke. Za predsednicu SO Sečanj izabrana je Dragana Marton (SNS), a verifikovani su i mandati odbornika.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vukašin Baćina odbio poziv da sa naprednjacima bude deo vlasti u Sečnju

     

    Nakon izbora, novi predsednik opštine je položio zakletvu, a zatim se i obratio svim odbornicima, zahvaljujući se na ukazanom poverenju.

     

    – Mi nemamo vremena za gubljenje. Moramo svom snagom da radimo na razvoju naše opštine. Svi zajedno. Moramo se držati puta koji nam je zacrtao naš predsednik Aleksandar Vučić i ostvarivati rezultate kakve ostvaruje on. Pred nama je veliki posao i zato će vrata moje kancelarije biti svima otvorena za dobre predloge. Razmotrićemo ih, a onda ovde odlučivati o njihovoj realizaciji. Ovo se odnosi i na opoziciju – poručio je Nebojša Meljanac.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Novi saziv Skupštine opštine Sečanj činiće 14 odbornika Srpske napredne stranke, zatim šest odbornika sa liste Socijalističke partije Srbije, dva odbornika sa liste Grupe građana „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“ i jedan odbornik Srpske radikalne stranke.

     

    odbornici so sečanj

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]