• Narodna stranka: Režim koristi batinaše da zastraši građane

    Poverenica Narodne stranke za Zrenjanin Nataša Velemir ocenila je da aktuelni režim koristi batinaše kako bi zastrašio građane koji mirno protestuju.   PROČITAJTE JOŠ: LSV kaže da neće učestvovati u obesmišljavanju Skupštine opštine Žitište   – Još letos, tokom „Dana piva“, svedočili smo sceni da se policija povlači dok batinaši, sakriveni iza kapuljača, napadaju narod. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Narodna stranka: Režim koristi batinaše da zastraši građane

    Poverenica Narodne stranke za Zrenjanin Nataša Velemir ocenila je da aktuelni režim koristi batinaše kako bi zastrašio građane koji mirno protestuju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: LSV kaže da neće učestvovati u obesmišljavanju Skupštine opštine Žitište

     

    – Još letos, tokom „Dana piva“, svedočili smo sceni da se policija povlači dok batinaši, sakriveni iza kapuljača, napadaju narod. I to narod koji mirno protestuje zbog toga što svi naši sugrađani, bilo da su pripadnici pozicije, opozicije ili neopredeljeni, nemaju vodu za piće već 17 godina. Prošlog vikenda smo svedočili nečem mnogo brutalnijem. Ljudi su izašli na ulice na sat vremena, blokirajući saobraćaj. Uradili su to da bi ukazali na zakone koji nam se nameću, a koji nas stavljaju u vazalni položaj prema multinacionalnim kompanijama, kojima je profit važniji od ljudi. I tom prilikom su doživeli batinanje kakvo pamtimo samo iz istorijskih čitanki – poručila je Nataša Velemir.

     

    Ona je dodala da drvene motke, bager i gumeni čekići kod običnog čoveka mogu da izazovu samo revolt i želju da se tom nasilju suprostavi.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Narodna stranka Zrenjanin pita gradsku vlast da li je takvo ophođenje prema građanima samo još jedna potvrda radnog logora Zrenjanin, bilo da su u pitanju vijetnamski radnici ili bilo ko od nas ko se pobuni protiv nakaradnih zakona koji nam se nameću – upitala je Velemir.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]