Politika Vesti Zrenjanin

Na sednici u Zrenjaninu predstavljen novi koordinator Izvršnog odbora SNS

sednica gradskog odbora sns u zrenjaninu
Foto: Gradski odbor SNS

Posle informacije koja se pojavila u javnosti i koja je objavljena u pojedinim medijima, da je raspušten Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Zrenjaninu, zvaničnim saopštenjem su se oglasili zrenjaninski naprednjaci.

 

U saopštenju se navodi da Srpska napredna stranka pojačava rad organizacije u svim gradskim i opštinskim odborima u Srbiji.

 

Pročitajte još: Pokret Metla 2020: Mi smo moralni pobednici lokalnih izbora

 

„Juče je održana sednica Gradskog odbora SNS. Sednici su prisustvovali potpredsednik Izvršnog odbora Damir Zobenica i član Izvršnog odbora Vladimir Galić. Gradski odbor Srpske napredne stranke Zrenjanin, na čelu sa predsednikom Goranom Kneževićem, dobio je punu podršku u budućem radu“, navodi se u saopštenju.

 

Na sednici je, dodaje se u saopštenju, predstavljen novi koordinator Izvršnog odbora Vladimir Galić. On će biti zadužen za rad odbora na teritorijima grada Zrenjanina i opština Žitište i Sečanj, zajedno sa Nenadom Karapandžom.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM